Skip to main content

EXCLUSIV. Toni Grecu: “Se opreşte colaborarea dintre trustul Intact şi Serviciul Român de Comedie”. Emisiunea iese din grila Antena 1

 
serviciul roman de comedie - gina pistol
serviciul roman de comedie - gina pistol

serviciul roman de comedie - gina pistol

Publicitate

EXCLUSIV. Emisiunea Serviciul Român de Comedie iese din grila Antena 1. Miercuri va fi difuzată ultima emisiune, dar nu de la ora 20.30, cum era până acum, ci de la 22.30.

„Se opreşte colaborarea dintre trustul Intact şi Serviciul Român de Comedie. Miercuri este ultima difuzare”, a declarat Toni Grecu, într-un mini-interviu acordat Paginademedia.ro.

Toni Grecu, pentru Paginademedia.ro:

“Motivul este legat de performanţele ultimelor ediţii. Măsura luată este bruscă, neaşteptată şi din raţiuni economice, respectiv restrângerea cheltuielilor staţiei. Este motivul pe care ni l-au spus.

Din punct de vedere tehnic, întreruperea contractului s-a făcut prin acordul părţilor.”

În mod normal, câte ediţii trebuia să aibă emisiunea?

Toni Grecu: Cam 10-11 ediţii. Aceasta, de miercuri, ar fi a şaptea.

Aveaţi trecută o marjă de rating în contract?

Toni Grecu: Era trecută, da. Am stat foarte bine, cu excepţia ultimelor două ediţii. Ne-au spus că, din punct de vedere al audienţei, sunt nevoiţi să oprească emisiunea şi să taie din costuri.

Ce veţi face în continuare?

Toni Grecu: Avem două proiecte TV la care lucrăm, care vor intra în funcţiune la începutul anului viitor.

Cu ce staţii?

Toni Grecu: Nu pot spune acum, sub nicio formă.

Antena 1 a avut probleme cu audienţele după ce Pro TV a lansat emisiunea Visuri la cheie, iar Kanal D a mutat KidSing şi a pus în locul lui serialul Trădarea.

Săptămâna trecută, Antena 1 s-a clasat pe locurile trei şi patru pe intersecţia cu emisiunea Visuri la cheie, de la Pro TV, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Serviciul Român de Comedie este un proiect dezvoltat de o parte din membrii fostului grup Divertis, coordonaţi de Toni Grecu, după ce câţiva componenţi ai trupei au fondat un alt proiect – Distractis.

În formula completă, Divertis a realizat emisiuni timp de şapte ani la Antena 1, între 2001 şi 2008. Ulterior, grupul a trecut la Pro TV.

În urmă cu aproximativ trei ani ani s-a produs scindarea: o parte au rămas la Pro TV şi au dezvoltat proiectul Serviciul Român de Comedie (în care au fost atraşi şi actori noi), cealaltă parte a lansat Distractis la TVR.

În primăvara acestui an, Serviciul Român de Comedie a revenit la Antena 1, unde a făcut emisiuni timp de un sezon şi jumătate.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • stefan stefan
    singurul care a performat ani de zile la a1 este dan negru. probabil daca era la pro tv avea audienta dubla sau tripla.
  • Mihail Stefano Mihail Stefano
    SRC nu mai avea nici un farmec. L-au scos pe Bendeac de pe post, ca se lua de Voiculescu. In tarile civilizate politicienii se "tem" de umoristi, dar nu le pun pumnul in gura. Revenind, SRC era un program de anii '90, fad. Au fost scosi din grila, asta e. Vorba voastra, la pensie cu Grecu&co.

    Legat de Mona Segall. Ea nu are decat o singura vina. Ca nu a pus conditii clare in contract, atunci cand a venit de la Pro. Ea a venit cu o echipa, dar era insuficienta pentru a face performanta.

    Au ramas aceiasi oameni din Antena 1, care fac lucrurile doar de dragul de a le face. Cum sa difuzezi fu Hell's Kitchen filmat 16:9, dar cu grafica 4:3? La Pro, daca se intampla asa ceva, cineva era dat afara urgent. Ca sa nu mai spun de alte programe, care performeaza jalnic. Singurul lucru la care se pricepe Antena 1, este sa faca regii ieftine cu Lis si alte personaje de genu'. Si asta spune multe.
  • Ivan Ivan
    Stai linistit ca in doua saptamani e pa si omul audienta brenciu, marele cantaret de coveruri. S-a spart buba si incepe sa iasa puroiul :))
  • Expertul, Expertul,
    Oare zboara si mona? Martea trecuta Masterchef a obtinut audiente aproape de patru ori mai mari fata de mega esecul acestei toamne danseaza pintre stele, care s-a clasat pe locul trei,pe targetul comercial. Cred ca situatia nu se va schimba nici martea aceasta. Posibil ca distanta dintre MasterChef si danseaza sa creasca si mai mult, la urmatoarele editii! Aseara Masterchef a sters pe jos cu iadul cocalarilor, o alta emisiune pastorita de mona!
  • Dan Dan
    Whoa, ce eveniment imprevizibil! NOT :)) Sa vedem ce se intampla cu Mona. Plecarea din Pro le-a pus tuturor cate un cui la sicriu.
  • Expertul, Expertul,
    Cred ca a venit momentul ca Toni Grecu, sa iasa la pensie! Trebuie lasati actorii din noul val sa faca comedie. Sefii din antenuta 1, s-au prins cam tarziu ca ProTV, a aruncat doar gunoaiele, si ei au platit bani grei pentru ele.
  • Expertul, Expertul,
    Cand au fost dati afara de la ProTV, Brenciu, s-a suparat fugind repede dupa nevasta la antenuta 1! Oare ce mai spune acum mascariciu de brenciu?

Trimite un comentariu

sus