Skip to main content

VIDEO. Culisele tehnologiei din studioul virtual Digi 24. Cum a dat mâna Prelipceanu cu "hologramele" lui Iohannis şi Ponta

 
Image_1116-2100(CH-18)
Image_1116-2100(CH-18)

Image_1116-2100(CH-18)VIDEO. Digi 24, canalul de ştiri deţinut de RCS&RDS, a inovat modul de prezentare a candidaţilor la alegerile prezidenţiale de anul acesta.

Publicitate

Spectacolul tehnologiei digitale a fost folosită de Digi24 şi în minutele tensionate de dinainte de anunţul rezultatelor exit-poll-urilor.

Candidaţii pentru prima funcţie în stat au păşit în platoul virtual al televiziunii, alături de Cosmin Prelipceanu. Astăzi Digi 24 i-a dus pe telespectatori în spatele camerelor de filmat pentru a le arăta culisele spectacolului jurnalistic de la Digi24.

Spectacolul ştirilor a continuat cu transmisiuni în direct ale corespondenţilor Digi24 aflaţi la sediile de campanie ale ambelor tabere, unde rezultatele erau aşteptate cu sufletul la gură.

"Ore bune de muncă şi repetiţii au fost însă în spatele reuşitei echipei de tehnicieni, operatori, regizori şi reporteri. Prima contribuţie a venit din partea colegilor care au creat grafica spectaculoasă", scrie digi24.ro.

"Coordonarea perfectă a stat în spatele reuşitei proiectului asumat de Digi24 - acela de a informa corect, echilibrat, dar şi spectaculos într-unul dintre cele mai importante momente jurnalistice - seara decisivă a alegerilor prezidenţiale. Totul s-a coordonat din regia de emisie, centrul de comandă al Digi24", mai spun cei de la postul de ştiri.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mariana mariana
    Este o surpriza placuta pentru mine sa vad ca incep sa se schimbe in bine lucrurile acolo, dupa ce a plecat George Orbean si PRIETENA lui, Cristina Popescu. Au fost dupa parerea mea cei mai buni de alegeri, comparativ cu celelalte mizerii de televiziuni de stiri. Pacat ca nu îi am in grila de cablu tv. I-am urmarit online, si mi-a placut emisia lor.
  • MIHAI MIHAI
    Deschiderea Stirilor ProTV din seara asta cu Johannis cantand imnul si apoi mixat cu cel cantat de oamenii din piata cred ca e genericul anului . Felicitari !
  • mad79 mad79
    Antena3 afiliata CNN,a venit cu tehnica de acum 15,pe cand Digi24,a tinut pasul cu tehnica folosita la CNN!
  • nicol nicol
    este o televiziune josnică în care nu se prezintă faptele corect si echilibrat.
  • andreea andreea
    Pentru ca sunt buni, nota 10! Sunt singura televiziune careia nu am ce sa ii reprosez pentru modul in care a acoperit ziua alegerilor. Felicitari, Digi24 si sper sa o tineti tot asa.
  • steven steven
    Adevarata televiziune de stiri este digi24.Pe langa faptul ca este echidistanta si ca este singura care transmite HD(din pacate nu si pe satelit),iata ca inoveaza tot timpul in spatiul nostru mioritic!

Trimite un comentariu

sus