Skip to main content

VIDEO. Mircea Badea, insulte la adresa celor care au votat "în alt fel": „Deci nu ai cum să votezi cu... decât dacă eşti grav bolnav mintal”

 
mircea badea
mircea badea

mircea badea

Publicitate

Mircea Badea, realizatorul emisiunii În gura presei, a fost categoric în ce-i priveşte pe cei care au avut anumite opţiuni la vot neagreate de el. „Deci nu ai cum să votezi cu... sau cu ... sau cu... decât dacă eşti grav bolnav mintal. Adică nu există altă variantă”, a spus el duminică seara într-o ediţie specială organizată de Antena 3 cu ocazia primului tur al prezidenţialelor. El nu a dat numele candidaţilor care nu-i conveneau.

Declaraţia lui Mircea Badea, în continuare:

„Vom mai afla şi câtă lume, cu valoare statistică foarte importantă ştiinţifică, câtă lume e avariată grav la mansardă. Adică, văzând care sunt rezultatele alegerilor ne vom da seama cam ce procent dintre noi sunt absolut irecuperabili mintal. Deci nu ai cum să votezi cu... sau cu ... sau cu... decât dacă eşti grav bolnav mintal. Adică nu există altă variantă. Mi se pare că vom afla, iată, sociologic exact cam care-i rata de dileală. (...)”

Înregistrarea a fost postată de reprezentanţii ActiveWatch - Agenţia de Monitorizare a Presei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adela adela
    Din cate imi amintesc traim inca intr-o tara libera. Psd-ul si A3 nu ne-au molipsit pe toti cu ciuma rosie. Din pacate pentru ei, din fericire pentru noi. Avem dreptul la o opinie, avem dreptul la o alegere, avem dreptul sa gandim cu mintea noastra nu se ne spele un sectant si un imberb mintile!!! E dreptul lor sa-l aleaga pe Ponta. DAR NU NE MAI POT PROSTI. Nu mi-e rusine sa recunosc ca nu-l agreez pe Ponta. Am si argumente, e mincinos, plagiator, fara viziune economica si fara capacitatea de a intelege ca solutia nu e sa strige din balcon va mai dau o suta de lei. Solutia nu e sa taie banii de la investitii si sa sufoce imm-urile. Copilul meu nu are nici acum manuale desi e noiembrie! Isi apara si-si va apara baronii cu orice sacrificii. Nu are curajul sa-si recunoasca greselile si sa-si asume raspunderi. Nu e nevoie sa ne dea Badea lectii de moralitate si de cultura politica. Sa-si revizuiasca limbajul si sa ia lecitina. Acum ceva timp spunea ca nu-l va vota pe Ponta. Mi-as dori ca televiziunile sa ruleze in bucla declaratiile antenistilor cand interesul domnului Voiculescu era sa-l umileasca pe Ponta. Badea nu mai suntem asa putini cei care l-au descoperit pe adevaratul Ponta. Si avem pe zi ce trece mai mult curaj. Asa ca tempereaza-ti limbajul, nu mai e mult cand toata lumea isi va da seama ca voi ati adus ciuma rosie in toata tara si cred ca va fi greu sa treceti pe strada fara a fi scuipati!
  • R3Cyrax R3Cyrax
    Ar trebui ca CNA sa inchida Antena 3
  • vlad vlad
    Badia Mirciulica se teme ca va pierde din audienta dupa ce va iesi Tonta presedinte. Antenistii nu vor mai avea subiecte. Cred ca Felix isi face bagajul sa paraseasca Rahova. Asa viitor presedinte asa P(R)OST TV.
  • Alex Alex
    andrei-constantin, se pare ca si limba romana iti e antipatica de fel. :))
  • Chief of Chef kitchen Chief of Chef kitchen
    Badea! Lasă-ne dar mai ales lasă-te! Ia-ţi o praştie pentru chiftele şi du-te...P.S. Nu uita chiftelele!
  • diogene diogene
    Nu inteleg de ce s-a suparat asa.Daca iese oricine altcineva decat Ponta, Antena 3 mai are de mancare inca pe putin 5 ani. Daca iese Ponta, pe cine mai porcaiesc?
  • andrei-constantin andrei-constantin
    printre aia prostii cred ca s-au uitat la ei de au fost pe primul loc in audiente ....un om care mi-e imi este antipatic de fel :)))

Trimite un comentariu

sus