Skip to main content

3 Decembrie. Comisia de Etică a TVR: Prezenţa lui Ponta la "Viaţa satului", legală. Oportunitatea invitării, discutabilă

 
Viata satului Ponta
Viata satului Ponta

Viata satului PontaDECIZIE. Comisia de Etică a TVR a stabilit că prezenţa lui Victor Ponta la emisiunea "Viaţa satului" din 26 octombrie a fost în litera reglementărilor, însă oportunitatea invitării sale este discutabilă, într-o perioadă sensibilă, cum este cea electorală, scrie Mediafax.

"Dacă, din punct de vedere legal şi al normelor interne ale TVR, prezenţa domnului Victor Ponta, în calitate de prim-ministru, la ediţia «Viaţa satului» din 26 octombrie se încadrează în litera reglementărilor, oportunitatea invitării domniei sale la emisiune este discutabilă", spune Comisia de Etică.

Totuşi, Comisia de Etică precizează că ar fi fost de preferat evitarea sau amânarea prezenţei lui Victor Ponta în respectiva emisiune.


Comisia de Etică a TVR: Prezenţa lui Ponta la "Viaţa satului", legală. Oportunitatea invitării, discutabilă


ATAC. Hackeri au iniţiat o serie de atacuri cibernetice de amploare împotriva reţelelor din Statele Unite, avertizează Biroul Federal american de Investigaţii (FBI), notează Mediafax.
FBI a emis luni un avertisment privind riscul atacurilor cibernetice, explicând că softurile utilizate de hackeri fac imposibilă recuperarea datelor pierdute, scrie BBC News online.
Hackeri, probabil nord-coreeni, lansează atacuri cibernetice de amploare contra Statelor Unite


ÎNDEMN. Premierul Victor Ponta i-a cerut, marţi, preşedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea, să le facă jurnaliştilor ”confidenţe” despre discuţia pe care acesta a avut-o cu şeful statului, Traian Băsescu, la recepţia dedicată Zilei Naţionale, acesta evitând însă subiectul, scrie Mediafax.
Premierul Victor Ponta a venit, marţi, la Palatul Parlamentului, însoţit de preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, unde au avut o întrevedere cu grupul minorităţilor naţionale.
”Liviu, rămâi tu să le faci confidenţe”, i-a spus Ponta lui Dragnea.
Ponta i-a cerut lui Dragnea să le facă jurnaliştilor ”confidenţe” despre discuţia cu Băsescu

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Livia Pila Livia Pila
    Halal comisie de etica. Probabil ca "tovarasii " nici macar nu stiu ce inseamna cuvantul etica. Penibil!
  • nadia nitov nadia nitov
    normal, taran la taran vine invitat. si normal ca aia din comisie au asudat la greu si au dormit prost pana au gasit o cale care sa nu deranjeze pe nimeni in afara de noi, cei care stim cat de lasi si de pupuincuristi sunt "eticii" comisiei. bai, "eticilor", cand va uitati in oglinda cum va simtiti? descende du lit ce sunteti!
  • detectivu detectivu
    Cine-s astia din asa zisa comisie de etica sa-si dea cu parerea? Or fi vreun etalon de moralitate si nu stim noi??? Dupa ce "legi" stabilesc ei criteriile respective?
  • Livia Pila Livia Pila
    Nu e alba, nu e neagra, e gri. Eternele verdicte ale lui Grusca, Muresan, Avram si restul marginalilor din TVR.

Trimite un comentariu

sus