Skip to main content

ANUNŢ DE JOB: Post TV angajează reporteri, prezentatori, editori şi oameni de vânzări. Locuri disponibile pentru profesionişti, dar şi pentru studenţi

 
MDI anunt
MDI anunt

MDI anunt

Publicitate

ANUNŢ DE ANGAJARE. Angajări la un post de televiziune regional. Mai multe poziţii sunt disponibile atât pentru profesionişti cu experienţă în televiziune, dar şi pentru studenţi.

Recent relansata, MDI doreste sa recruteze profesionisti din domeniul media pentru compltarea echipei si dezvoltarea in continuare a acestei televiziuni prin largirea retelei de distributie dar si prin imbunatatirea programelor existente si introducerea altora noi in grila de programe.

Ce oameni sunt căutaţi:

Profesionistii pe care doreste sa ii recruteze pentru aceasta zona de programe sunt: reporteri/prezentatori, documentaristi şi editori.

Criteriile de recrutare vor fi urmatoarele:

Experienta in domeniul jurnalistic, viteza de reactie si capacitatea de a dezvolta materiale jurnalistice complete

Joburile din departamentul jurnalistica sunt full-time.

Tot pentru departamentul jurnalistic MDITV ofera posibilitatea studentilor si absolventilor de a face practica si de a se dezvolta in domeniu cu posibilitatea de angajare pe viitor a celor cu potential.

Producători cu experienţă:

Pentru acoperirea celeilalte componente, respectiv cea de entertainment, MDI TV angajeaza producatori cu experienta atat pentru unele dintre productiile proprii deja aflate in girla cat si pentru productii de tip reality si entertainment care vor intra in grila incepand cu primavera anului 2015 .

Joburile de producator necesita o experienta anterioara de minimum 3 ani.

Coordonator tehnic:

Investitia in echipamente performate facuta cu ocazia relansarii MDITv duce la nevoia recrutarii unui coordinator tehnic ale carui atributii vor acoperi toate sub-departamentele tehnice ale MDI (regie, platou, grupuri de montaj, echipament de filmare si IT).

Jobul de coordinator tehnic poate fi unul part-time.

Oameni de vânzări:

MDI Tv angajeaza coordinator si agent de vanzare cu experienta.

Conditiile angajarii sunt: cunoasterea pietei locale si regionale, a programelor Tv nationale si regionale, aptitudini de comunicare, creativitate si permis de conducere

CV-urile se pot trimite la adresa [email protected]

Despre MDI:

MDI Tv, prima televiziune regionala din regiunea 3Sud Muntenia, cu sediul in Targoviste, ofera telespectatorilor din cele 8 judete in care emite (Dambovita, judetele Dambovita, Giurgiu, Teleorman si Arges prin toate retelele de cablu iar in Prahova, Calarasi, Ilfov, Ialomita si Bucuresti prin retelele UPC si Akta ) progame de interes local si regional venind astfel in completarea ofertelor televiziunilor nationale.

MDI TV este o televiziune generalista care pune in primul rand accentul pe programe cu continut jurnalistic, de la stiri la emisiuni de dezbatere si investigatie.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Dono Alex Dono
    Multumesc, Avatar ! Renunt la speranta ca voi putea face ceva acolo ...
  • Avatar Avatar
    'geaba ai tu 14 ani experienta. Am inteles ca patronul e un fel de rege al carnitzei prin Pitesti sau Targoviste. Adica, vorba maestrului Cristoiu, un carnatzar. Reteta lor pentru angajati e simpla: salariul minim pe economie si executi orbeste ceea ce spune el chiar daca habar n-are de televiziune.
  • geo geo
    Sunt atitea "Scoli de televiziune"...si voi cautati prezentatori, reporteri. Daca erati destepti ati fi colaborat cu o asemenea "Scoala"...
  • Alex Dono Alex Dono
    Am trimis un cv de ceva vreme, chiar cand a aparut articolul, si nu am primit niciun raspuns. Nici macar un refuz. Mentionez ca am 14 ani de experienta in televiziune ...
  • alex alex
    Citesc: "Investitia in echipamente performate facuta cu ocazia relansarii MDITv duce la nevoia recrutarii unui coordinator tehnic ale carui atributii vor acoperi toate sub-departamentele tehnice ale MDI (regie, platou, grupuri de montaj, echipament de filmare si IT)", si ma intreb daca acel "coordinator tehnic" nu trebuia luat in echipa inainte sa se faca investitia in echipamente. Si vad ca poate fi si part-time!!! E clar cata televiziune stiu si astia sa faca. Afaceri romanesti...
  • Catalin Minea Catalin Minea
    pt editor imagine eu am terminat IMA acum 3 luni am lucrat in final cut pe mac, am facut practica si in Antena1 . ca profesori au fost Leo Moga, Sebi Boteanu si Vali Caloiu. Știu putin si Camera am facut cu Adi Popa si Ovidiu Ghermath . un cv sa trimit unde pot?

Trimite un comentariu

sus