Skip to main content

AUDIENŢE. Câţi români s-au uitat la Hobbitul de pe Pro TV. Next Star, mai aproape de film pe naţional şi pe urban, dar departe pe comercial

 
HOBBITUL
HOBBITUL

HOBBITUL
Pro TV a difuzat prima parte a trilogiei Hobbitul la scurt timp după ce a treia parte a producţiei, Bătălia celor cinci oştiri, a fost lansată pe marile ecrane

Publicitate

AUDIENŢE. Hobbitul: O călătorie neaşteptată, filmul serii de Crăciun de pe Pro TV, a ţinut postul pe prima poziţie în clasamentele de audienţă. Pe Antena 1, Next Star a avut cifre bune la nivel naţional şi în mediul urban. Pe segmentul comercial, Hobbitul a avut o audienţă dublă în comparaţie cu Antena 1.

Superproducţia lui Peter Jackson a ţinut în faţa televizoarelor 1,7 milioane de români în fiecare minut. Hobbitul a fost însă departe de filmul lunii decembrie de până acum: Singur Acasă care, la a noua difuzare în zece ani, s-a apropiat de trei milioane de români pe minut în urmă cu câteva săptămâni.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele filmului Hobbitul:

NAŢIONAL. La nivelul întregii ţări, 1,75 milioane de români s-au uitat la filmul de pe Pro TV, care s-a terminat aproape de miezul nopţii. Le locul doi, Next Star, de pe Antena 1, a avut o medie de 1,54 mlioane de români pe minut.

URBAN. La oraşe, Hobbitul a fost urmărit de 960.000 de telespectatori pe minut. Şi pe acest target, Antena 1 s-a apropiat de Pro TV pe intervalul de intersecţie: 845.000 de telespectatori medie.

COMERCIAL. Pe segmentul 18-49 de ani, Hobbitul şi-a lăsat în urmă competitorii de pe intervalul orar, cu audienţe duble faţă de următorul clasat. Astfel, la Hobbitul s-au uitat, în fiecare minut, 645.000 de telespectatori din segmentul comercial, faţă de 326.000 la emisiunea prezentată de Dan Negru pe Antena 1.

Audienţa posturilor TV de joi, 25 decembrie, pe intervalul de difuzare al filmului Hobbit: O călătorie neaşteptată, la nivel NAŢIONAL

NATIONAL Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 1.747.000 9.4 19.4
2 Antena 1 1.537.000 8.3 17.1
3 Kanal D 695.000 3.8 7.7
4 Etno TV 369.000 2 4.1
5 TVR 1 361.000 1.9 4

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV de joi, 25 decembrie, pe intervalul de difuzare al filmului Hobbit: O călătorie neaşteptată, la nivel URBAN:

URBAN Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 958.000 9.5 20.4
2 Antena 1 845.000 8.4 18
3 Kanal D 372.000 3.7 7.9
4 Antena 3 224.000 2.2 4.8
5 Romania TV 211.000 2.1 4.5

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV de joi, 25 decembrie, pe intervalul de difuzare al filmului Hobbit: O călătorie neaşteptată, la nivel COMERCIAL:

COMERCIAL Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 645.000 12.9 31
2 Antena 1 326.000 6.5 15.6
3 Kanal D 114.000 2.3 5.5
4 Acasa TV 72.000 1.4 3.5
5 Prima TV 70.000 1.4 3.4

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • John John
    @Chuck: pentru cultura ta generala, The Hobbit a fost difuzat de PRO TV in Romania inaintea oricarui canal TV din America. Si PRO TV nu e canal special de filme sa difuzeze filme inainte de HBO, daca vrei filme inainte de HBO uita-te pe Digi Film, e si mai ieftin decat HBO.
  • Clark Clark
    Astia nu se uita de fapt la film, ci la sigla din coltul ecranului. Se numeste snobism si prostie in depozit. O sa ma uit la Pro cand or difuza filme inaintea HBO si cand or plati datoriile la stat. Adica never.
  • Clark Clark
    Iulia1, ce treaba are Felix aici, inteligento care esti? Putin imi pasa cine e patronul Antenelor, imi place Next Star si punct! Poate ne lamuresti si pe noi, astia care nu-l slugarim pe lituanian, cum poate Ponta sa acopere datoriile la stat? Peste tot in media se vorbeste de datoriile Pro, dar nicaieri de cele ale Antenelor. Cand vii cu dovezi mai vorbim. Hai pa, ca ti se raceste cozonacul baltic...
  • Clark Clark
    Corect!
  • meme meme
    lumea se mai uita si pe altceva in afara de Protv sau Antena 1.
    revenind la Next Star...unii dintre noi suntem satui de behaiala si "emotii"(cu lacrimi la tv). Dan Begru face nu stiu cate emisiuni si la toate rage la fel. nu mai exista prezentatori in Romania?cred ca sunt o gramada de artisti la inceput de drum care merita o sansa.
    oricum ar fi mai buni decat Negru :)
  • dan dan
    Pai pro tv ar trebui sa faca audienta ca doar noi platim impozitele lor ...
  • Cesbiavicius Cesbiavicius
    Bravo iulia 1 cati-ai facut treaba,asa ca hai dupa cozonac.Te pup.Altceva nu iti dau ca nu mai avem,trebuie sa ne platim taxele si noi.
  • mihai mihai
    Daca filmul era pe alt canal si nu pro nu se uita nimeni. Asta e inteligenta poporului roman.
  • iulia1 iulia1
    Vezi ca pe 6 ianuarie trebuie sa-l astepti pe Felix la iesirea de la Rahova.
    Apropo si Antena are datorii mari la buget, doar ca le acopera tovarasul Ponta.
  • Danutz Danutz
    As dori si audientele din seara de ajun sau cele de aseara. cand Las Fierbinti s-a luptat cu X Factor(jumatate din emisiune)
  • Clark Clark
    Cum sa NU te uiti la Next Star?? E de departe cea mai buna emisiune de talent show la ora actuala, iar talentul acelor copii e evident! Filmele pro le-am vazut de mult la HBO (si fara reclame). Numai cineva care e pe statul de plata al lui Cesnavicius ar putea sa critice Next Star! Altfel, trebuie sa fii spalat bine de tot pe creieras sa vezi de exemplu, Singur Acasa de mii de ori doar fiindca e difuzat de Pro (Apropo, Pro-ul cand isi plateste datoriile la stat? Se dau mari si tari, dar cum ramane cu evaziunea fiscala?)
  • eu eu
    @Bastian: pai asta e stirea,de fapt...era absolut evident ca Hobbit va fi lider,nu surprinde pe nimeni... este,intr adevar surprinzator ca Next Star s a tinut asa de bine pe 2 targeturi.
  • meme meme
    cum sa te uiti la Next Star? orice film ar fi pus ProTv-ul ar fi batut porcaria aia de emisiune :)
    Dan Negru si tipetele lui isterice....
  • Mihai Mihai
    Filmul asta putea sparge recordui daca era dat de exemplu in weekend-ul acesta..Dar asta e...pentru ei e bine si asa
  • mile.2005 mile.2005
    mile, tu esti copil

Trimite un comentariu

sus