Skip to main content

Difuzatul şi răsdifuzatul Singur Acasă rulează sâmbăta aceasta pentru a noua oară la Pro TV. Anul trecut a fost urmărit de aproape trei milioane de români

 
Difuzatul şi răsdifuzatul Singur Acasă rulează sâmbăta aceasta pentru a noua oară la Pro TV. Anul trecut a fost urmărit de aproape trei milioane de români

singur acasa 2Singur Acasă, film care nu lipseşte din niciun Crăciun, va fi difuzat pentru a noua oară, în ultimii zece ani. Producţia va fi difuzată în această sâmbătă, de la 20.30, pe Pro TV. Pelicula care îl are ca protagonist pe Macaulay Culkin i-a adus an de an audienţe foarte bune postului fondat de Adrian Sârbu.

Publicitate

"Singur acasă" se înscrie în topul celor mai "reluate" filme de Pro TV, cele mai multe redifuzări având însă pelicula Rush Hour ("Ora de vârf"), potrivit unei analize realizate de Paginademedia.ro pe ultimii zece ani.

AUDIENŢE. Anul trecut, în aceeaşi perioadă, filmul Singur Acasă, de pe Pro TV, a fost urmărit de 2,7 milioane de români în medie pe minut, un record absolut pentru ziua de vineri, când s-a aflat în grila postului.

Şi la oraşe, în 2013, Singur Acasă a fost de trei ori peste următorul clasat (Antena 1). Filmul de pe Pro TV a fost văzut de aproape 1,3 milioane de telespectatori din mediul urban, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

CONTEXT. Cu fiecare an, tradiţionalul film de Crăciun care anul acesta împlineşte 24 de ani a adunat din ce în ce mai multă audienţă. Pro TV l-a difuzat de nouă ori de când există măsurători de audienţă, dar producţia a fost difuzată şi înainte de anii 2000. Singur acasă a fost la Pro TV chiar şi în anul lansării postului de televiziune, 1995.

Iată în continuare o captură din ziarul Libertatea din decembrie 1995, în care era anunţat filmul Singur acasă.

singur acasa_libertatea 95
Ziarul Libertatea din decembrie 1995 - Captură Pagindademedia.ro

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Florin Florin
    da, ce e Protv e sigur bataie de joc? Asa este peste tot. Americanii difuzeaza in fiecare an de 50 de ani Its a wonderful life si nu mai este o bataie de joc. Mai potoliti va sa dati asa ba in Protv, ba in Antena. Razboiul asta intre fanatici a devenit de mult prea mult.
  • Florin Florin
    si cineva insista ca Avatar este cel mai urmarit film din ultimii 11 ani.
  • geo geo
    Nu se poate asa ceva...repeta filmele astea si de 2-3 ori pe an, daca este cazul. Iar duminica seara au programat Bad Boys - film din 1995...difuzat si asta de atitea ori. O bataie de joc, cu alte cuvinte.

Trimite un comentariu

sus