Skip to main content

DigiSport, fără Champions League şi Europa League. Drepturile de difuzare pentru 2015 - 2018 au fost preluate de Dolce Sport

 
UEFA Champions League
UEFA Champions League

UEFA Champions League

Telekom Romania Communications a câştigat drepturile exclusive pentru TV, online si aplicaţii mobile ale UEFA Champions League şi ale UEFA Europa League, pentru perioada 2015-2018.

Sport.ro are prima opţiune din cele două competiţii.

DigiSport, care până acum a fost partener de consorţiu cu Dolce Sport, pierde astfel drepturile de difuzare pentru cele două competiţii europene.

În comunicat, se mai menţionează că „dintre canalele de televiziune cu plată din România, cele Dolce Sport vor fi singurele care vor difuza cele mai importante competiţii fotbalistice intercluburi din Europa”. Din informaţiile paginademedia.ro, un post generalist va avea de asemenea o opţiune în cele două campionate.

Vlad Enăchescu, directorul general al Dolce Sport: „Ne bucurăm să aducem încă o veste bună pentru microbişti în preajma sărbătorilor de iarnă. Ne-am propus de la început să construim un canal de sport de calitate, de aceea UEFA Champions League şi UEFA Europa League au fost în oferta noastră încă de la apariţia Dolce Sport, în 2010. Prin intermediul platformei Telekom TV Web & Mobile, clienţii noştri se pot bucura de o experienţă nouă şi unică urmărind meciurile celor două competiţii internaţionale – de oriunde, pe orice tip de ecran şi exclusiv pe Dolce Sport.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ionut Ionut
    ce-ai bre, te dilisi?
  • Expertul, Expertul,
    Vom vedea meciuri din cele doua competitii europene si pe ProTV http://www.gsp.ro/gsp-special/media/bomba-pe-piata-media-din-romania-a-luat-in-exclusivitate-drepturile-tv-pentru-champions-league-si-europa-league-441002.html
  • Expertul, Expertul,
    @mile, Esti prost? Masterchef a obtinut 9.2 rating, iar iadul cocalarilor a obtinut doar 7.2 rating, pe targetul comercial. pe national iadul cocalarilor, difuzat de antenuta 1, s-a clasat pe locul trei, dupa ProTV si kanal d.
  • radu radu
    In sfarsit,putem sa spunem;'Am scapat de voi,ungurenii mei';nu am nicio treaba,dar incepe sa apara diferenta intre"Deutchland,uber alles" si,Hungarian,fan club Orban viktor si nem tudom romanok;asa ca ;fuck you,Tinut Seciuesc,sunteti total pe dinafra,ce mi-ar place sa aveti o pana de gaze la -35 grade;uitati-va la digi si upc,poate asa v a mai incalziti si voi;
  • Un Craciun fericit! Un Craciun fericit!
    Iaca nu-i niciunul! Oare iti mai prieste ajunul Craciunului in acesta situatie?
    La schimb il ai pe vesnicul Mile, optimistul etern, care viseaza la suprematia Intact chiar si atunci cand show-urile lor sunt pe locul 2 /3 in disputa cu emisiunile competitorilor. A nu se intelege ca-l dezaprob. Si el, ca si Expertul, ca si "injectatii" RDS/UPC/telekom etc, au dreptul la propriile opinii si comentarii, atat timp cat exprimarea este decenta si se refera la fenomenul media.
    Asta ca tot aniversam un sfert de secol de cand nu mai suntem obligati sa gandim cu totii precum ne spune Partidul. Ce-i drept, unii inca nu accepta aceasta libertate.
  • eu eu
    deci..... nu apare aici nici un injectat RDS care injura UPC si TELEKOM si care jura ca nu va pleca de acolo? .......
    Dati pe PROFM :))
  • Ionut Ionut
    o remarca - E vorba de Liga Campionilor, totusi; si o intrebare - Care audienta?
  • Dinu Cozma Dinu Cozma
    eu cred ca nu. crede-ma, romanul nu isi petrece timpul tot reziliind contracte cu o societate de cablu pt a semna cu alta, in functie de cine are Liga sau Europa League. uita-te la Liga I, desi este principalul pol de atractie din punct de vedere sportiv, aproape nimeni nu a migrat catre cei ce aveau in grila Look tv. singura pierdere pt Digi va fi la nivel de audienta. Fara Liga I, Liga Campionilor, Europa League, Premier League, doar cu Serie A si Primera, cam greu sa isi mai justifice investitiile si multi colaboratori vor cam zbura de acolo. Oricum multi erau tufe de venetia in materie de analiza, vezi Bratu,Mara, D.Niculae, chiar si Balint. Superficiali si prea bine platiti.
  • Adi Adi
    Uau! Asta da lovitura data de Dolce!! Cred ca la Digi s-a facut intuneric.
  • alex alex
    "Dolce Sport este televiziunea din România care va transmite următoarele trei sezoane ale UEFA Champions League şi UEFA Europa League, pe toate cele patru canale ale sale (Dolce Sport 1/HD, Dolce Sport 2/HD, Dolce Sport 3, Dolce Sport 4)

    Telekom Romania Communications a câştigat drepturile exclusive pentru TV, online si aplicaţii mobile ale UEFA Champions League şi ale UEFA Europa League, pentru perioada 2015-2018. Astfel, dintre canalele de televiziune cu plată din România, cele Dolce Sport vor fi singurele care vor difuza cele mai importante competiții fotbalistice intercluburi din Europa."
  • intrebare intrebare
    "verifica daca" ,scuzati cacofonia.
  • intrebare intrebare
    Acum nu as vrea sa va contrazic, dar inainte de a va arunca la stiri senzationale, puteti verifica ca aceasta "exclusivitate" nu se refera doar la TV online si aplicatii, asa cum declara Vlad Enachescu?
    Duduia Iulia scrie "Tv, web & online", ceea ce inseamna toate 3, dar musiu Enachescu se refera la "Platforma Tv web & online", care nu include si TVul prin cablu/satelit.
    Nu zic ca nu o fi asa cum scrie pagina de media& GSP, dar din comunicatul lui Enachescu rezulta altceva.
    https://www.telekom.ro/web-mobile-tv/
  • geo geo
    Felicitari...nu m-ar mira sa apara zeci de postari ale unora care se vor jura ca de miine vor trece la Telekom...care Telekom...ca reteaua de cablu NextGen are o acoperire simbolica iar lumea nu prea se inghesuie sa cumperere antenele DTH...Si parca vad ca, din toamna anului viitor, pachetul DolceSport va costa cel putin un euro + TVA.

Trimite un comentariu

sus