Skip to main content

Liviu Vârciu a semnat cu Antena 1

 
Liviu Varciu_Kanal D (2)
Liviu Varciu_Kanal D (2)

Liviu Varciu_Kanal D (2)

Publicitate

Liviu Vârciu, fost prezentator de emisiuni la Kanal D, a semnat cu postul Antena 1. Anunţul a fost făcut ieri la emisiunea Acces Direct. „Sper să fac lucruri frumoase în Antena 1, interesante. Sper să încânt lumea şi să o amuz, pentru că a fost o perioadă în care nu am fost pe TV şi mi-a fost dor”, a declarat Vârciu la emisiunea Simonei Gherghe.

Liviu Vârciu a prezentat la Kanal D de-a lungul timpului Roata Norocului, Camera Comorilor şi Iubire de-o vară. După show-ul de vară, contractul lui Vârciu cu Kanal D a ajuns la final.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ionut Ionut
    rectific: trebuie sa dea afara vreo 30 persoane si nici atunci n-o sa faca salariul lui Varciu.
  • Andrei Andrei
    Epavele la epave trag ....
  • iche iche
    Antenele nu se satura de pagube vad. Dupa ce au esuat total cu toate "vedetele" cu care au venit, il mai aduc si pe Varciu. Ce o sa faca? Or sa-l puna sa prezinte revelionul?
  • Ionut Ionut
    O "vedeta" care probabil va fi platita cu mii de euro. Salariu care va fi scos probabil din concedierea altor 10 ( femei de serviciu, soferi etc). E plin la Antena 1 de astfel de "vedete" paguboase . Dintre toate televiziunile de pe piata Antena 1 a fost cea care s-a autofaultat cel mai mult in ultimii ani. Sa ne asteptam deci la "lucruri, frumoase si interesante".
  • protopopescu protopopescu
    in sfarsit o vedet pe masura antenei 1. un cocalar. sincer brenciu si banica nu aveau ce cauta in peisaj. nu sunt topit dupa ei dar totusi la Protv au demonstrat ca sunt capabili de divertisment real.
  • Adi Adi
    Un mascarici care in tot ce spune nu se gandeste decat la sex!! Nu ca ar fi obsedat dar se crede mai cool cu astfel de golanisme!
  • Dan Dan
    da, daca as fi "vedeta" si as vedea cum merg lucrurile la anetene as da si eu iama :)) pe asta cand il dau afara?

Trimite un comentariu

sus