Skip to main content

Mădălina Puşcalău şi-a anunţat demisia de la B1 TV. "Postul are o problemă de management", spune ea

 
madalina puscalau_b1
madalina puscalau_b1

madalina puscalau_b1

Publicitate

UPDATE. "Decizia demisiei este generata de mai multe lucruri care s-au intamplat in ultimul an si pe care nu le voi detalia, pentru ca este o chestiune de respect pentru oamenii cu care am lucrat", a declarat Mădălina Puşcalău pentru Paginademedia.ro. "Postul are o problema de management, pentru ca persoane cu decizie in orientarea editoriala au atitudini, care nu au legatura cu normalitatea unei redactii. Sunt foarte multe de spus, foarte multe lucruri frumoase, care au fost distruse acolo, dar chiar nu vreau sa dau informatii din interior, pentru ca ar fi impotriva modului in care sunt eu", a spus realizatoarea TV pentru Paginademedia.ro.

Jurnalista Mădălina Puşcalău a demisionat de la postul B1 TV, unde realiza emisiunea Bună seara, România. „Da, mi-am dat demisia de la B1 TV. Da, proiectul “Buna seara, Romania!” de la ora 20, care ar fi urmat sa se mute de la ora 21.30, conform noii grile, s-a incheiat”, a anunţat Puşcalău pe pagina personală de Facebook.

Despre motivul plecării: „Pot spune ca nu ma mai simt parte din acest proiect, nu mai simt ca avem un drum comun, nu mai inteleg si nu mai rezonez cu multe dintre deciziile conducerii. In plus, influenta unor personaje toxice este atat de mare incat contamineaza intreaga atmosfera a postului.”

Mădălina Puşcalău a fost prezentatoarea de ştiri la Antena 3 până în 2011, când a demisionat de la postul de ştiri pentru a se alătura proiectului de relansare a postului B1 TV, ca parte din echipa lui Sorin Oancea.

Mădălina Puşcalău a moderat ultima dezbatere dintre Victor Ponta şi Klaus Iohannis, dinaintea celui de-al doilea tur al prezidenţialelor.

Mădălina Puşcalău, pe pagina de Facebook:

Multumesc! Tuturor telespectatorilor, care m-au sustinut in acesti ani, care m-au criticat, care mi-au trimis de atatea ori mesaje si carora le datorez cateva expicatii pentru gestul meu. Da, mi-am dat demisia de la B1 TV. Da, proiectul “Buna seara, Romania!” de la ora 20, care ar fi urmat sa se mute de la ora 21.30, conform noii grile, s-a incheiat. Inainte de a da explicatiile, pe care le consider necesare, as vrea sa va spun ca acesti ani au fost superbi, ca am vazut un post de televiziune cum se naste si cum creste si ca am fost acolo la fiecare pas de evolutie. Am fost acolo de cand se varuiau peretii si se cumparau birourile din redactie, am fost acolo sa ii pregatesc pe cei ce urmau sa fie reporteri, am fost acolo de la prima zi de emisie, am fost acolo cand faceam cate patru ore de jurnal de stiri, fara pauza si ma bucur ca toata aceasta munca a avut rezultate frumoase de rating si impact in momente politice decisive (suspendarea presedintelui, alegerile prezidentiale…). Cel mai frumos moment si cel pe care l-am visat si l-am dorit in toti anii acestia de televiziune, a fost confruntarea finala dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta si ma bucur ca am reusit sa fac posibila acea dezbatere si de asemenea ma bucur ca am reusit sa aduc postului B1 cea mai mare audienta din istoria sa. Sa spunem ca a fost cadoul meu de plecare… Despre dezbaterea Klaus Iohannis- Victor Ponta oricum promit tuturor sa revin cu povestea din spatele cortinei, dar si cu o analiza proprie a fenomenului, care s-a petrecut atunci.

De ce am plecat? Fara sa intru in prea multe detalii, pentru ca asta tine de modul in care vad eu o raportare corecta fata de un loc unde am lucrat, pot spune ca nu ma mai simt parte din acest proiect, nu mai simt ca avem un drum comun, nu mai inteleg si nu mai rezonez cu multe dintre deciziile conducerii. In plus, influenta unor personaje toxice este atat de mare incat contamineaza intreaga atmosfera a postului. Iar eu am o viziune clara despre locul de munca. E acel loc unde te duci cu placere, te simti apreciat si respectat si sunt create toate conditiile pentru a face performanta. Ceea ce, din pacate, nu mai este cazul aici. Nu vreau sa comentez prea multe despre unele sincope vizibile in logica si contanta politicii editoriale. Telespectatorii sunt cei care trebuie sa faca aceasta analiza. Desigur si eu am facut propria analiza, iar rezultatul este decizia de a pleca.
Le urez succes colegilor mei, cu multi am “impartit” redactiile si altor televiziuni si sunt de asemenea sigura ca ne vom reintalni, in cine stie ce alt context. In perioada urmatoare imi voi analiza optiunile de cariera si, dupa cum anuntat si mai sus, voi pregati o carte despre culisele politicii, cu accent evident pe confruntarea finala dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta, care, sunt sigura, va avea multe elemente interesante.
Abia astept sa ne revedem!

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ion ion
    De vina este Banci care i-a cerut timpul ei emisie ,respectiv ora 20.
    Banciu o pomeneste (ironic)si acum in comentariile lui cretine.
  • ion ion
    De vina este Banci care i-a cerut timpul ei emisie ,respectiv ora 20.
    Banciu o pomeneste (ironic)si acum in comentariile lui cretine.
  • ioana ioana ioana ioana
    este o mare pierdere pentru b1 imi placea f mult
  • Mihai Z Mihai Z
    mare pacat plecarea d-nei Madalina Puscalau; am intuit cotita la stanga a postului si m-am convins de acest fapt dupa venirea unui tip de la romania t v sau antana 3 ( nici nu este interesant de unde vine ) sper ca opiniile invitatilor de marc asa nu se schimbe.
    DOAMNA MADALINA La multi ani !
  • Bogy Bogy
    Realizeaza cineva aici ca se vorbeste despre o prezentatoare la un post/emisiune care (la fel ca si celelalte mentionate: Digi24, Nasul, Realitatea, Romania TV) are audienta la nivel national/urban/comercial de 1% din audienta Stirilor ProTV? (ma rog, poate nu chiar 1 % dar ati inteles ce am vrut sa spun). Prea multa agitatie pentru un lucru mult prea mic....
  • Adi Adi
    Domnilor, din luna septembrie Liviu Dragnea a preluat B1. De atunci a cotit-o și s-a văzut la momentele-cheie. Că unii n-au avut lacăt la gură a fost doar pentru a mima obiectivitatea, dar doar pe ore cu audiențe mici. În momentul audiențelor mari era Dragnea pe sticlă cu orice rahat pe care-l făcea sau vreo ședință de guvern searbădă a lui Ponta. Astea erau pe prime time. La orele prânzului era rândul celorlalți.
  • danut danut
    pacat mare pacat, nu stiu exact motivul plecari a lui Madalina ,DAR va spun since si cu mare regret ca a-ti pierdut un profesionist de la b1 tv,
  • gogu gogu
    Dreapta si verticala.Toxici si servili avem destui,...nu uitati de crezul dvs.
  • ionel ionel
    postul B1tv este MORT fara Madalina Puscalau si Sorina Matei,ceilalti sunt niste EPIGONI,face exceptie DL. Banciu !!!!!!!!
  • mad79 mad79
    Gigi-mataluta cand ai facut ultimul control oftalmologic/neurologic,ca ai mari probleme la tartacuta!
  • simona simona
    Asa mi se pare si mie ca B1 nu mai este cea afost, ca o coteste cam spre stanga. Pacat aveam si noi la ce ne uita seara de seara. Cred ca b1 va pierde auditorii, dar poate ca asta se si doreste pentru ca cineva cu minte diabolica si nesat de dominare sa ia B1 pe mai nimic.
    Poate ca Realitatea si NASUL sa mai ramana posturi cu verticalitate, cu teme interesante care sa taie in carne vie orice abateri ale politicienilor de la cinste si moralitate. Madalina nu-ti pierde speranta, pentru ca in mod sigur iti vei gasi acel loc in care sa continui activitatea jurnalistica in mod liber.
  • gigi gigi
    Si posturile care dau filme porno sunt mai curate decat ipocritii aia de la Digi
  • andi andi
    Bine asa,Andrei.
  • just just
    EU MA ASTEPTAM SA PLECE BANCIU.
  • Andrei Andrei
    Iar au venit iubitorii de antene pe aici. Plecati, ma, ca va pute gura a c***t de la cat ii pupati pe aia in c*r.

Trimite un comentariu

sus