Skip to main content

Mâine e ultima zi de Suleyman Magnificul la Kanal D

 
Suleyman_Magnificul_libertatea
Suleyman_Magnificul_libertatea

Suleyman_Magnificul_libertateaDupa difuzarea a patru sezoane, 154 de episoade şi înregistrarea unor audienţe foarte bune pentru Kanal D, mâine seară are loc deznodământul serialului Suleyman Magnificul.

Publicitate

În locul serialului-fenomen, Kanal D va difuza “Yaman” (titlul original: Med Cezir), începând de vineri, 12 decembrie.

Ultimul episod din Suleyman va rula de la ora 20.00 pe postul Kanal D. Televiziunea deţinută de trustul Dogan este cea care a dat tonul serialelor turceşti, Pro TV fiind printre cei care au preluat acest trend cu "Trandafirul negru", din toamna acestui an.

Primul episod al serialului Suleyman Magnificul a fost difuzat de Kanal D pe 10 septembrie 2012.

Succesul producţiei a avut un impact puternic socio-cultural asupra românilor, influenţa otomană ajungand în domenii foarte variate.

Au fost lansate linii vestimentare si bijuterii de influenta otomana, o serie de edituri au venit pe piaţă cu oferte de cărti despre Suleyman şi Hurrem.

AUDIENŢE. Suleyman a fost cel mai urmărit serial în 2013, cu peste două milioane de telespectatori pe episod, potrivit unei analize publicate de Paginademedia.ro AICI.

Anul trecut, serialul de pe Kanal D a ţinut primul loc în clasamentul la nivel naţional şi cel urban. Lucrurile nu stau la fel şi pe segmentul comercial, unde primul loc a aparţinut serialului românesc, Las Fierbinţi.

Suleyman Magnificul a avut, la fiecare episod, puţin peste două milioane de telespectatori, dintre care 1,2 milioane erau din mediul urban.

Şi în 2012 serialul turcesc s-a aflat în topul audienţelor, dar pe locul doi, după Las Fierbinţi.

  • Cea de-a doua serie a comediei Las Fierbinţi a avut în fiecare episod o medie de 1,7 milioane de telespectatori pe minut, dintre care 920.000 de persoane erau din mediul urban.
  • Locul al doilea a fost al serialului turcesc Suleyman Magnificul, de la Kanal D, care a fost urmărit de peste 1,4 milioane de privitori, dintre care 875.000 de persoane erau din oraşe.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Sully are noroc ca nu se suprapune decât parțial peste meciul Stelei din Europa League. Ar fi fost interesant să ne spuneți în articol cu cine ”concurează” Sully în intervalul orar 20.00 - 22.00.

Trimite un comentariu

sus