Skip to main content

Meciul Steaua - Dinamo Kiev, ultima şansă pentru primăvara europeană, în direct, astăzi, pe Digi Sport 1 şi Dolce Sport 1

 
Steaua fotbal
Steaua fotbal

Steaua fotbalPartida din această seară dintre Steaua şi Dinamo Kiev, care este ultima şansă pentru echipa românească să se califice în fazele următoare ale Europa League, va fi transmisă, în direct, de Digi Sport 1 şi Dolce Sport 1, de la ora 22.00.

Publicitate

Pe Digi Sport 1, din studioul amenajat la Arena Naţională, Dan Filoti, alături de Gabi Balint şi Radu Paraschivescu, iau pulsul meciului decisiv pentru Steaua Bucureşti.

Partida de pe Arena Naţională, dintre Steaua şi Dinamo Kiev, care începe la ora 22.00, va fi comentată de George Dobre şi Bogdan Socol, de la Digi Sport 1.

Şi tot astăzi, de la ora 20.00, Astra Giurgiu joacă în deplasare la FC Salzburg, partida este în direct pe Digi Sport 1.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Liviu Liviu
    Ce ofera ma gigisportu? Ca m-am saturat de cand ma tot duce cu zaharelul ca vor da si ei Liga 1. Imi pare rau acum ca nu m-am mutat in vara la Upc cum aveam de gand.
    Dar nu e timpul trecut nici acum...stai sa treaca iarna asta
  • Geo Anti Limonada Geo Anti Limonada
    @cipi : exista in limba romana cuvantul "FORTZA" ??!!?? Cand vad semianalfabeti ca tine mut imediat pe sport.ro HD, la lupte MMA , unde sper sa ne intalnim odata, sa vezi acolo "FORTZA"... Pai ba desteptule : jijisport nu e in stare sa emita al treilea canal jiji in HD, pune marile derby-uri in SD si o gramada de meciuri importante le sare, dar de 2 ani de zile imi baga pe gat SASSUOLO in HD... Imi vine sa va duc pe totii , astia cu jiji, la Ploiesti, in sala lui Leonard Doroftei, sa stati ca sparring -partneri, acolo sa simtiti "FORTZA" ; ori cum "si-a luat-o in barba" Bute de la Karl Froch...
  • cipi cipi
    Multumim DIGI SPORT pentru transmisiunile sportive pe care ni le oferiti abonatilor RCS RDS. FORTZA DIGI SPORT
  • andrei-constantin andrei-constantin
    am inteles ca ieri acces direct a avut un nou record de audienta ,poate ne dati si noua cifrele exacte si un top 5 pe intervalul 16:45-19:00

Trimite un comentariu

sus