Skip to main content

Mesajul lui Orlando Nicoară către colegii din Mediafax: "Sper să rămâneţi un grup unit. Voi ramane cel mai mare fan al vostru"

 
Orlando Nicoara
Orlando Nicoara

Orlando Nicoara

Publicitate

"Saptamana aceasta este ultima pe care o petrec alaturi de voi, miercuri fiind ultima mea zi in calitate de director general al Mediafax", scrie Orlando Nicoară într-un mesaj trimis angajaţilor din Mediafax, pe care Paginademedia.ro îl publică în continuare.

"Sper sa ramaneti un grup unit, sa construiti mai bine decat ati facut-o sub conducerea mea si sa tineti capul sus pentru ca sunteti una dintre cele mai misto echipe de pe piata in care activam", le spune Nicoară angajaţilor grupului lui Adrian Sârbu. "Îi mulţumesc pentru încrederea pe care mi-a acordat-o acum mai bine de opt ani", scrie Orlando Nicoară despre proprietarul Mediafax Group.

Mesajul integral trimis angajaţilor Mediafax:

Dragi colegi,

Saptamana aceasta este ultima pe care o petrec alaturi de voi, miercuri fiind ultima mea zi in calitate de director general al Mediafax Group/Mediafax.

Va multumesc pentru cei opt ani, va multumesc pentru ultimii +3 ani de Mediafax Group, ani in care am construit multe lucruri impreuna. Meritul pentru toate succesele este al vostru, esecurile si nerealizarile sunt ale mele.

Sper sa ramaneti un grup unit, sa construiti mai bine decat ati facut-o sub conducerea mea si sa tineti capul sus pentru ca sunteti una dintre cele mai misto echipe de pe piata in care activam.

Voi ramane cel mai mare fan al vostru si al produselor pentru care lucrati, o sa va urmaresc de la distanta si o sa va tin pumnii.

Ii multumesc Roxanei pentru tot si lui A.S. pentru increderea pe care mi-a acordat-o acum mai bine de opt ani. Le multumesc colegilor din management pentru efort, sustinere si intelegere.

Sarbatori fericite si sa aveti un an mai bun decat acesta

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristina cristina
    am o nelamurire: acest mesaj a fost trimis intern, colegilor, dar a fost trimis si presei, ca si comunicat? sau cineva de acolo l-a facut public?
  • anca anca
    "dar/iar"-virgula
  • Puscaria Management Puscaria Management
    I love you Maicăl !!
  • Beni Beni
    Bai, angajatii din Mediafax sa stiti ca sunt destul de uniti iar Orlando e unul dintre sefii aia faini care reusesc sa-si pastreze calmul.
  • Carmen Carmen
    Taxele si impozitele cand le for plati?
  • john john
    Offff...e plina romania de directori! Imi vine sa plang!
  • Dani Dani
    Grupul(infractional) unit care facea treaba murdara pentru Sarbu se pare ca vor merge incet incet acolo unde le e locul adica la parnaie. Trebuia ca la un moment dat sa li se infunde si lor a cam trecut vremea cand beneficiau(nu numai ei) de protectie politica si cand isi permiteau sa isi faca de cap.
  • AS SRL AS SRL
    AS? E periculos acum sa-i spui numele lui Sarbu?
  • jiji jiji
    In varianta de mobil a site-ului, apar cate de articole pe pagina. Titlul primului articol trece peste zona in care e scrisa data articolului. Apoi iti sugerez sa pui titlurile cumva highlightate...pentru ca doar scriindu-le cu font mai mare nu e suficient pentru identificarea lor. E o devalmaseala de scris cu aceeasi culoare neagra pe acelasi fond alb. Nu mai stii ce e acolo.
  • Mm Mm
    "Grupul unit" in care se dau in gat unii pe altii.Cred ca e "misto" sa faci atata evaziune fiscala.
  • qwerty qwerty
    el unde se duce, la parnaie ?

Trimite un comentariu

sus