Skip to main content

(P) Concurs Canon: Împărtăşiţi poveşti şi imagini despre locuri unice şi puteţi câştiga un Canon Powershot G7

 
Screen shot 2014-12-08 at 10.10.27 PM
Screen shot 2014-12-08 at 10.10.27 PM

Screen shot 2014-12-08 at 10.10.27 PM

Publicitate

Concurs Canon, cu ocazia lansării noi campanii Come and See.  “Ştiu o poveste” este numele aplicaţiei Facebook prin care puteţi câştiga un aparat Canon PowerShot G7 X.

Cum?

Locuri fascinante din România, poveşti de viaţă, oameni şi experienţele lor aşteaptă să fie descoperite. Împărtăşiţi poveştile despre locuri unice sau oameni de excepţie prin aplicaţia Facebook şi puteţi câştiga un aparat Canon PowerShot G 7 X.

O puteţi face prin imagini, text sau video.

Aplicaţia Facebook Ştiu o poveste, aici.

Canon 1

Come and see, noua poziţionare Canon

Concursul din România a fost lansat cu ocazia  ultimei reclame Canon, dezvoltată su conceptul Come and see.

Cu gladiatori şi lupte în arenă,ultima reclamă Canon nu e o ficţiune, ci un moment spectaculos surprins cu ultima gamă de aparate. De ce această execuţie? Spotul a pornit de la conceptul campaniei: Come and see. Poveşti adevărate, surprinzătoare, pot fi captate cu ultimele tehnologii din gama Canon.

Cunoscut şi sub numele de Calcio Fiorentino, jocul violent de Calcio Storico (fotbal istoric) este jucat doar în Florenţa, în luna iunie, şi doar de către patru echipe, reprezentând cele patru regiuni ale oraşului.

VIDEO. Spotul Canon Gladiatorii

Calcio Storico, un joc cu tradiţie

- Jocul datează din secolul 15 şi a fost jucat iniţial de către aristocraţi şi chiar, ocazional, de către suveranul pontif.

Competiţia modernă – două semifinale, urmate de finală – se desfăşoară în piazza (piaţa) acoperită cu nisip a bisericii Santa Croce, datând din secolul 14.

- Regulile sunt simple. Timp de 50 de minute, două echipe de câte 27 de bărbaţi încearcă să treacă o minge peste un gard de 1,2 m, la oricare dintre capetele terenului, înscriind astfel un gol.

- Jucătorii se pot folosi atât de mâini, cât şi de picioare pentru a pasa mingea şi au voie să-şi imobilizeze adversarii cu manevre de wrestling – sau prin aproape orice altă metodă.

- Echipa câştigătoare primeşte ca trofeu o vacă.

Calcio Storico este doar una dintre oportunităţile revelatoare, unice şi palpitante pe care lumea le oferă dacă sunteţi dispuşi să exploraţi un pic mai departe, să abordaţi o nouă metodă, să schimbaţi direcţia obişnuită.

Canon vă invită să descoperiţi şi să capturaţi aceste momente ca imagini statice sau video. Come and see.

Detalii despre campania Gladiatorii şi cum vă ajută tehnologia Canon, aici.

Screen shot 2014-12-05 at 10.11.39 AM

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus