Skip to main content

Pro TV va difuza în prime-time primele episoade ale unui serial turcesc, apoi îl mută pe Acasă TV

 
puterea destinului
puterea destinului

puterea destinuluiDupă ce Kanal D a dat lovitura cu serialele turceşti difuzate în intervalul de maximă audienţă şi Pro TV testează terenul. Primele episoade ale serialului turcesc „Puterea destinului” vor putea fi vizionate pe PRO TV, din 5 ianuarie, de luni până joi, de la ora 20:30.

Publicitate

Continuarea serialului va fi difuzată pe Acasă TV.

Această mişcare strategică a grupului Pro TV S.A a fost anunţată de Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV SA, la jumătatea acestei luni. Şeful trustului din România a vorbit despre "o politică de promovare susţinută a canalelor mai mici pe cele principale", după cum Paginademedia.ro a scris AICI

Povestea noului serial

Serialul turcesc ce a înregistrat de-a lungul timpului recorduri de audienţă atât în Europa, cât şi în Asia, prezintă o poveste care depinde de un singur lucru: „Puterea destinului”.

Pe lângă intrigă, conflicte, lupta pentru adevar şi o impresionantă poveste de dragoste, serialul aduce în prim plan tradiţiile turceşti, dar şi lumea modernă pusă faţă în faţă cu tradiţiile prin prisma personajului principal, o frumoasă tânără de 18 ani. Schimbările din viaţa tinerei vor aduce răsturnări de situaţie, aceasta acceptând să facă eforturi neimaginate pentru a-şi ajuta familia. Acţiunea serialului se desfăşoară în Sud-Estul Turciei.

CONTEXT. "Puterea destinului" nu este singurul serial turcesc care a intrat în grila Pro TV, în ultima perioada. La jumătatea lunii septembrie, canalul condus de Aleksander Cesnavicius a început să difuzeze producţia "Trandafirul negru", un alt serial turcesc cu succes internaţional.

Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV SA, anunţa într-un comunicat de presă că în 2015 grupul de media din România pe care îl conduce are o strategie de business care vizează consolidarea portofoliului printr-o poziţionare clară a staţiilor mai mici.

“Este natural pentru o organizaţie să îşi dorească susţinerea întregului portofoliu, şi nu doar a brandului principal. Anul viitor va aduce schimbări, modificări şi îmbunătăţiri în grila de programe a tuturor staţiilor TV din portofoliul nostru. În plus, vom aborda o politică de promovare susţinută a canalelor mai mici pe cele principale, astfel încât să facem cunoscută oferta acestora către publicul relevant”, spune Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV SA.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • blondinaad blondinaad
    ''mile 2005'' nu esti in concediu ,sau esti platit de Antena 1 sa comentezi orice articol despre PROTV,oricand.Chiar nu mai poti sa te scremi un pic, pe oriunde, ca apare ''mile 2005'' salvatorul care nu te lasa,sau poate vrea sa ajute si nu stie cum.Pai il invatam noi,daca vrea.Tare sant curioasa sa vedem daca si de revelion comentezi ceva ,aici ,si daca este asa ,atunci chiar ai nevoie de ajutor de specialitate,de urgenta.Poate asa mai scapam si noi de paduchii astia care nu au ce face altceva pe acasa decat sa intoxice lumea cu mizeriile lui.
    LA MULTI ANI.....................dar fara ''mile.2005''.................binenteles.
  • mArS mArS
    Foarte buna strategia. Se mai procedeaza la fel si pe afara. Cred ca le va merge bine.

Trimite un comentariu

sus