Skip to main content

Radioul public are un nou Consiliu de Administraţie

 
Radio România
Radio România

Radio România

Publicitate

Parlamentul a aprobat, sâmbătă, cu 381 de voturi "pentru" şi 22 "împotrivă", numirea a opt membri ai Consiliului de Administraţie al Societăţii de Radiodifuziune, după decizia CC de neconstituţionalitate dată în iulie 2014, scrie Mediafax.

Astfel, cei 8 membri ai Consiliului sunt: din partea PSD - Mirela Fugaru, Ruxandra Săraru, din partea PNL - Ducu Bertzi, Alexandru Muraru, din partea PDL - Radu F Alexandru, din partea PC - Alina Stanciu, din partea UDMR - Demeter Andras Istvan, iar din partea PPDD - Alexandra Dumitraşcu.

Comisiile de cultură l-au audiat şi avizat, sâmbătă, pe Alexandru Muraru, propus de PNL în Consiliul de Administraţie al Radiodifuziunii, ceilalţi fiind audiaţi anterior.

Alexandru Muraru este fratele geamăn al lui Andrei Muraru, care va fi consilier prezidenţial. Alexandru Muraru a precizat că este profesor de ştiinţe politice, în perioada 2005-2009 a fost consilier în cancelaria primului-ministru, iar în perioada 2013-2014 a condus Institutul Naţional al Patrimoniului.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus