Skip to main content

RCS anunţă oficial preluarea posturilor Pro FM, InfoPro, Music FM şi Dance FM

 
Radio
Radio

Foto: GazetadeCluj.ro
Foto: GazetadeCluj.ro

Publicitate

Posturile ProFM, InfoPro, Music FM si Dance FM vor trece în portofoliul RCS&RDS, potrivit unui anunţ oficial al companiei. Comunicatul RCS vine la o zi după ce paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate, AICI, tranzacţia dintre compania de cablu şi Central European Media Enterprises (compania - mamă a Pro TV).

Tranzacţia dintre grupul RCS & RDS şi Central European Media Enterprises a fost supusă aprobării Consiliului Naţional al Audiovizualului, mai spun reprezentanţii companiei de cablu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Robert Robert
    Corespondenta posturile de radio Pro si televiziunile RCS-RDS:
    Pro FM -: U TV -: probabil noul post va fi U FM sau Digi FM, daca nu pastreaza actualul brand (aveau o licenta si pentru Digi FM):
    Info PRO -: Digi 24 -: Noul post va fi Digi 24 FM
    Music FM -: Hit Music Channel -: Hit Music FM sau va pastra actualul brand.
    Dance FM - 1Music Channel - probabil va ramane Dance FM.
  • cristi7 cristi7
    cu MTV Romania cum mai sta treaba? Am vazut mai devreme la Protv o reclama, ceva de geul: "PROTV si ACASA prezinta concertul de revelion din Piata Constitutiei"; in anii trecuti, promo-urile Protv spuneau ca MTV si Profm prezinta concertul de revelion; cu Profm, m-a lamurit articolul, dar cu MTV cum e, a iesit/va iesi si el din grupul Pro?
  • pringles pringles
    Sper in revenirea Guerrilla...daca sunt destepti fac asta!
  • marian marian
    Daca esti printre cei disponibilizati sigur ai picat testul de gramatica ;) E doar o constatare ,nu inseamna ca agreez disponibilizarile in prag de sarbatori .
  • Andrei Andrei
    Au luat si cele doua frecvente PROFM din RMoldova ? Chisinau si Cahul?
  • mariana mariana
    Ca sa va faceti o ideie cum sta treaba la RDS, aflati ca au dat 10 oameni afara de la statia locala Galati, 8 de la Constanta, 8 de la Timisoara si tot asa……cam cate 10 persoane au zburat de la fiecare statie locala, restul disponibilizatilor fiind din redactia de la Bucuresti. In total, peste 100 de peroane. Se pare ca v-a urma si al doilea val de disponibilizari. Trist este faptul, ca oamenii au fost anuntati acum in prag de sarbatori. Asa ca e RCS-RDS e pe val………

Trimite un comentariu

sus