Skip to main content

Stelian Tănase respinge acuzaţiile că ar face presiuni asupra unui membru al Comisiei de Etică a TVR

 
Tanase
Tanase

TanaseStelian Tănase, preşedintele-director general al SRTv, respinge acuzaţiile că ar face presiuni asupra lui Gabriel Geamănu, membru în Comisia de Etică şi Arbitraj a TVR, după ce acesta a afirmat că Tănase l-ar fi avertizat că "intenţionează să-l schimbe cu altcineva".

Publicitate

Într-o precizare transmisă astăzi agenţiei Mediafax, Stelian Tănase spune că afirmaţiile lui Gabriel Geamănu "nu corespund realităţii".

"Discuţia cu dumnealui a avut loc în urmă cu aproximativ două săptămâni şi mă întreb de ce a fost nevoie să treacă atât de mult timp pentru a fi «dezvăluită». Dialogul s-a axat pe situaţia generată de mediatizarea unor subiecte aflate şi pe agenda Comisiei şi nu a avut ca scop exercitarea unei presiuni la adresa domniei sale. Gabriel Geamănu este în continuare membru al Comisiei şi îşi exercită neîngrădit votul, conform statutului său de membru al acestui organism", mai spune Stelian Tănase.

Comisia de Etică şi Arbitraj din TVR a anunţat pe 16 decembrie, într-o postare pe site-ul TVR, că unul dintre membrii Comisiei, Gabriel Geamănu, a prezentat Comisiei o informare privind o întrevedere avută pe 4 decembrie cu Stelian Tănase, la cererea preşedintelui-director general.

În informarea prezentată Comisiei de Etică, Gabriel Geamănu a arătat că, în dimineaţa zilei de 4 decembrie, a fost înştiinţat telefonic de la Cabinetul preşedintelui-director general că Stelian Tănase îi "solicită prezenţa pentru o discuţie despre activitatea Comisiei de Etică şi Arbitraj". Discuţia a avut loc în jurul orei 18.00 în aceeaşi zi, când a fost convocat telefonic la Cabinetul PDG, potrivit informaţiilor primite de Comisia de Etică.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Livia Pila Livia Pila
    Cum face Stelian Tanase afaceri in interes personal? El il cheama la TVR pe bani buni pe Cornel Nistorescu, Cornel Nstorescu ii publica in Cotidianul ineptiile de pe blogul personal. Nu ii corecteaza insa si greselile de ortografie, de punctuatie, de gramatica sau cele de istorie si politologie.. Cum o fi ajuns Stelica profesor universitar? In vremea lui Funeriu nu lua nici macar bacalaureatul.
  • Livia Pila Livia Pila
    Cred ca cel mai bine ar fi sa il respinga definitiv telespectatorii pe falsul scriitor, politolog, profesor (habar nu are de ortografie, scrie ca un absolvent de liceu seral), disident TANASE STELIAN. Sa ii ceara demisia , iar Curtea de conturi si DNA sa vada cite ilegalitati a comis Tanase de cind e in TVR! Un om de nimic. Rusine, Tanase!

Trimite un comentariu

sus