Skip to main content

Suleyman o ia de la capăt. Serialul turcesc revine din ianuarie la Kanal D

 
suleyman
suleyman

suleyman

Publicitate

Nu s-a terminat bine şi revine. Serialul Suleyman va fi reluat, de la primul sezon, de Kanal D. Postul l-a programat pe sultan pentru ianuarie 2015, potrivit TV Mania.

Producţia care a fost un adevărat fenomen în România va fi difuzată din 3 ianuarie, sâmbăta şi duminica, de la ora 14.45.

Suleyman, sub domnia iubirii a fost difuzat în România, pentru prima dată, în septembrie 2012.

Serialul este filmat într-un decor ce imită Palatul Sultanilor din Istanbul (Topkapi). Costumele personajelor –  rochiile şi bijuteriile femeilor, dar şi vestimentaşia bărbaţilor de la Curte – sunt recreate după moda vremii, potrivit reprezentanţilor postului.

Producţia a stârnit controverse şi proteste puternice în Turcia, pentru ca sultanul Suleyman este prezentat din ipostaza de om cu vicii şi pasiuni şi nu ca un erou al istoriei. Criticii au invocat şi o prea mare libertate a scenariştilor în interpretarea evenimentelor istorice şi a vieţii sultanului.

Chiar de la primele episoade serialul turcesc s-a remarcat în audienţe, depăşind Pro TV, după cum Suleyman o ia de la capăt. Serialul turcesc revine din ianuarie la Kanal D a scris AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Expertul, Expertul,
    @geo, ProTV a obtinut cu filmul Casino Royale 12.6 rating, si 28.3% share, pe commercial. Editia MasterChef de luni a obtinut 10.1 rating, iar marti a obtinut 10.3 rating, pe targetul comercial.
  • geo geo
    Pai nu a mai publicat cam de ceva vreme audientele...poate este ocupat cu alte lucruri mai importante...Chiar eram curios sa aflu ce a facut agentul 007 pe ProTV, ultimele editii ale Master Chef-ului,,,
  • Ciprian Ciprian
    Petrisor, de ce eviti sa publici audientele de la ProTv, Visuri la cheie?
  • geo geo
    AAAA, nu se poate...puteau sa mai lase sa treaca macar citeva luni...

Trimite un comentariu

sus