Skip to main content

Ziarele religioase, vânzări mai bune decât publicaţiile de calitate

 
ziarul-lumina-foto-basilica
ziarul-lumina-foto-basilica

ziarul-lumina-foto-basilica

Publicitate

Cele două ziare ale Patriarhiei, un cotidian şi un săptămânal, vând împreună peste 40.000 de exemplare pe apariţie, potrivit celor mai recente date publicate de Biroul Român de Audit Transmedia (BRAT).

Cele două au raportat cifre mai mari decât toate publicaţiile de calitate de pe piaţă, despre care paginademedia.ro a scris AICI.

Dacă cel mai vândut ziar de calitate, Evenimentul zilei, a avut în iulie - septembrie 2014 o medie de 13.150 de exemplare, Ziarul Lumina a vândut în aceeaşi perioadă o medie de 21.500 de exemplare.

În plus, săptămânalul Lumina de Duminică are cifre apropiate cotidianului, 21.650 de exemplare vândute la fiecare ediţie.

Lumina de duminica Religie Saptamanal 21.459
Ziarul Lumina Religie Cotidian 21.645
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vasile Vasile
    @gigi. Se refera la ziarele generaliste, care isi spun asa ca sa se diferentieze de tabloide. Adica acele publicatii care trateaza subiecte serioase, de interes general. Ziarele religioase, de sport, economice etc se adreseaza doar unui anumit segment de public
  • Sandu Sandu
    Cred ca in campania electorala ziarul Lumina a avut un tiraj extraordinar. A fost distribuit de PSD cu reclame electorale.
  • ion ion
    ba daaa.. ziarele religioase sunt de calitate.. au hartia moale si pufoasa.. si nu te manjesti pe degete.. :)))))))))))))))
  • ion ion
    :)) Bingo. Parerea mea este ca BOR este doar un Grup Infractional Organizat.
  • mad79 mad79
    Si cu toate acestea marele popor ORTODOX roman,si-a ales un presedinte LUTERAN!!!
  • gigi gigi
    Intrebarea mea este, care sunt acele publicatii "de calitate"? Sau ce reprezinta/inseamna "calitatea" in viziunea oamenilor de presa? Chiar as fi curios sa aflu.
  • gigi gigi
    Extraordinar cum le stiu unii pe toate... Ioane, sigur nu ai facut parte din echipa "Senzational Diaconescu in direct"? Prea le spui cu patima.
  • LARA LARA
    Publicatiile religioase nu sunt de calitate ? Titlul este cam ciudat. Eu stiu cateva demne de a fi numite "de calitate".
  • ion ion
    aceste fituici religioase sunt alta modalitate a BOR de a mulge bani de la institutiile statului.
    95% din ziarele BOR sunt cu abonament, abonament bagat pe gat la toate institutiile, unde este trimis ziarul, si asa cum este trimis ajunge direct in cosul de gunoi.
    Dar abonamentul este platit de institutie, adica de stat, adica de contribuabilii fraieri!

Trimite un comentariu

sus