Skip to main content

Agerpres a lansat secţiunea "Ştiri cu gust", ce cuprinde materiale din domeniul gastronomic

 
Screen Shot 2015-01-09 at 12.37.49 PM
Screen Shot 2015-01-09 at 12.37.49 PM

Screen Shot 2015-01-09 at 12.37.49 PMAgenţia Naţională de Presă Agerpres a lansat, la începutul acestei luni, secţiunea specială Ştiri cu gust, ce cuprinde materiale jurnalistice din domeniul gastronomic.

Publicitate

Agerpres, în parteneriat cu Sărbătoarea Gustului (proiect ce cuprinde evenimente anuale din domeniul culinar şi din industria agroalimentară), propune publicului o nouă abordare a ştirilor despre produse alimentare, despre originile şi prepararea acestora, încercând să aducă un plus de promovare pentru un mod de viaţă sănătos şi echilibrat, potrivit unui comunicat de presă al agenţiei de presă.

Ce conţine secţiunea "Ştiri cu gust":

De la Reţete vechi de 100 de ani, până la concursuri culinare internaţionale, secţiunea Ştiri cu gust oferă cititorilor ştiri, articole, fotografii şi materiale video inedite care îmbină noţiuni de nutriţie, cu arta culinară şi cu tradiţii din întreaga lume.

Despre Sărbătoarea Gustului

Sărbătoarea Gustului este un proiect ce cuprinde evenimente anuale, la care participă şefi bucătari, artizani, agricultori, profesionişti din domeniul culinar şi din industria agroalimentară. Sărbătoarea Gustului 2014 a reunit evenimente desfăşurate în şcoli, universităţi, restaurante şi hoteluri precum: „La Grande Tablee”, sesiunile „Lecţiile Gustului” desfăşurate în şcoli din toată ţara, prezenţa unui Chef în Campusul ASE s.a.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ionut Ionut
    Cred ca ar fi mers si un link direct...

Trimite un comentariu

sus