Skip to main content

Antena 3 şi Oana Stancu, câştig de cauză într-un proces cu şeful ANI, Horia Georgescu

 
oana stancu
oana stancu

oana stancu

Publicitate

Oana Stancu şi Antena 3 au câştigat recursul intentat de preşedintele Agenţiei Naţionale de Integritate, Horia Georgescu.

Hotărârea a fost comunicată pe 30 decembrie 2014 şi nu este definitivă. Horia Georgescu a deschis procesul în urma dezvăluirilor făcute de Oana Stancu la Antena 3, în 2012, care arătau că Horia Georgescu nu îşi putea justifica propria avere, anunţă reprezentanţii Antenei 3.

Procesul intentat de Horia Georgescu s-a judecat iniţial la Judecătoria Sectorului 1, însă acţiunea a fost respinsă „ca neîntemeiată”, la data de 18 decembrie 2013. Decizia nu a fost definitivă, putând fi atacată cu apel. Acest lucru s-a şi întâmplat, iar Tribunalul Bucureşti a decis să respingă apelul. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs în 15 zile de la comunicare.

Pe de altă parte, Antena 3 şi Oana Stancu au pierdut un proces cu tatăl preşedintelui ANI, Marian Georgescu, în luna februarie a anului trecut (detalii, AICI). Daunele se ridică la 20.000 de euro, însă decizia nu este definitivă şi a fost atacată cu apel. Procesul este în desfăşurare.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus