Skip to main content

Camelia Voiculescu, mesaj către angajaţii Antenelor: „Aş vrea să vă pot spune că 2015 va fi un an bun”

 
Camelia Voiculescu
Camelia Voiculescu

Camelia Voiculescu"Aş vrea să vă pot spune că 2015 va fi un an bun (...) 2014 nu a fost un an uşor. Am trăit speranţă, emoţie, revoltă, cea mai extinsă gamă de sentimente pe care le poate avea un om. (...) Am apreciat solidaritatea voastră şi capacitatea de a da mai mult în situaţii limită", spune Camelia Voiculescu, preşedintele trustului Intact, într-un mesaj trimis angajaţilor trustului.

Publicitate

CONTEXT. Reamintim că, în luna august a anului trecut, Curtea de Apel a decis condamnarea la 10 ani de închisoare a tatălui său, Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact.

„Ce este de făcut? Muncă, implicare şi rezultate. Ne cunoaştem bine – mergem înainte!”, le-a transmitea Camelia Voiculescu angajaţilor, la momentul respectiv (8 august 2014), după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, mesajul Cameliei Voiculescu către angajaţii trustului Intact, la început de an.

"Dragi colegi,

Prin orice încercare aş trece, revin mereu la aceeaşi vorbă a mamei mele şi anume că toate situaţiile dificile îţi deschid drumuri despre care nu ştiai că există.

2014 nu a fost un an uşor. Am trăit speranţă, emoţie, revoltă, cea mai extinsă gamă de sentimente pe care le poate avea un om.

Ştiu că mulţi dintre voi aţi resimţit o parte din aceste trăiri. Am apreciat solidaritatea voastră şi capacitatea de a da mai mult în situaţii limită.

Aş vrea să vă pot spune că 2015 va fi un an bun. Ştiţi însă foarte bine că acest lucru depinde de noi toţi.

Cunoscându-vă cum sunteţi, curajoşi, creativi, generoşi, uniţi, pasionaţi de ceea ce faceţi, ştiu că vouă vă stă în putere să faceţi din 2015 un an mai bun.

Acest grup a rezistat de-a lungul anilor şi a făcut performanţă nu doar prin profesionalism, ci şi prin convingerile noastre comune, cum ar fi onestitatea, moralitatea şi, nu în ultimul rând, respectul.

Şi vă mulţumesc pentru asta."

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andu andu
    doamne,ce adunatura de timpiti frustrati fac trafic aici..:)))
    B1,RTV,Realitatea ,Prima .sa nu mai vb de TVR..au dat afara frenetic in ultima vreme. o fi venit si rindul Intact sa mai scoata din nataraii aia care incarca organigrama.si asta va face fericiti ? ii si vedeti pierind,ai ? :D haipa...adica doamna Andronache a scris un articol din care voi n-ati inteles decit numele Voiculescu / ahahahaha
  • pArA pArA
    Inca e bine pentru Intact ca mai are ceva influenta pe ici pe colo , Ponta e inca premier , deci mai o sa o taraganeze o perioada (posibil 1 an) ... dar oricum e ditamai morcovul la dosul Doamnei Camelia , sa nu cumva sa mearga in "vacanta" dupa al batran.
  • pArA pArA
    Te contrazic ... Razvan si Dani au fost buni cand erau pe NationalTV si in primii 2-3 ani cand au venit la A1 , dar de cativa ani incoa au niste glume de Ferentari , sar calul foarte des , de mie scarba si de ei ...

    Deci CONCLUZIA : Razvan si Dani - prezentatori nu is (a se vedea X-Factor) , glume bune numai au , rezulta tot ce ajunge la A1 este distrus mai devreme sau mai tarziu.
  • mad79 mad79
    Daca n-a iesit Ponta,se inchid supapele financiare,care tineau in viata"cadavrul media"a lui Voiculescu!!!
    Kanal D,locul 2 e al tau :)
  • bogdan bogdan
    laurentiu zis protopopescu ? Cofetarul este pe duca, duca-se ! N-a ramas decat chelia de el. Sa-l vedeti ce important se da ! Babacu era mic copil pe langa jagardeaua asta ! Pana intra la mediatie o lasa pe Camelutza si fara chiloti pe ea ! Cunoscatorii spun ca, in ultimul timp, au intat mai multi bani in conturile lui decat al cooperativei ! E de studiat cum poate un hot sa ruineze, in 3 ani, o afacere facuta in 15 ani !
  • Dan Andrei Dan Andrei
    Va fi minunat/excelent/ de neuitat daca:
    - CNA va analiza obiectiv prestatia radio-tv a scursurilor media INTACT
    - Justitia va continua si finaliza procesele cu clanul Felix si lingaii lor de pe micul ecran si din eter
    - Felix va reuni in jurul sau pentru ani multi si racorosi tot arsenalul de falsi gazetari(moderatori si realizatori de emisiuni + invitati dusi cu capul) din Intact
  • Andrei Andrei
    O sa fie un an bun? Adica o sa treaca de pe locul 3 pe 2?
    Cea mai "culturala" emisiune pe care o au ei e Neata cu Razvan si Dani, care e singura emisiune la care poti sa te uiti pe postul ala, fara sa-ti vina sa vomiti.
  • protopopescu protopopescu
    Camelutzo te-a drogat cofetarul cu ceva? trustul Intact a rezistat numai datorita santajului, tairilor salariale, intreruperii emisiunilor si neplata facturilor. despre ce vorbesti tu? si culmea, ca sunt lucruri demonstrate. doar cheliosul sta pe la tribunal cu declaratii pentru santaj. lasa prostiile pentru altii. stii bine ca doar cativa angajati au salarii mari. restul sunt vai de capul lor. si sigur ca dupa toate transferurile esuate de anul trecut nu o sa va fie usor anul acesta. si culmea nu sunt nici campanii electorale anul asta sa mai scoateti din paguba. hai spor la ani multi de puscarie, si pt babacu, si pt tine, cofetarul si chiar si matiescu. ca meritati.
  • alex alex
    Am inteles ca au inceput cu disponibilizari si taieri de salarii.Mai nou,cica se muta in aceeasi casa cu Realitatea Tv.Tare an 2015 o sa fie pentru angajatii antenelor.

Trimite un comentariu

sus