Skip to main content

Cătălin Striblea şi Silviu Mănăstire îşi încep emisiunile la B1 TV

 
STRIBLEA SI MANASTIRE
STRIBLEA SI MANASTIRE

STRIBLEA SI MANASTIREDin acest weekend, B1 TV îşi reîmprospătează grila de programe cu două producţii noi. După ce la finalul anului trecut au plecat de la România TV, Silviu Mănăstire şi Cătălin Striblea îşi încep astăzi emisiunile la postul de televiziune B1 TV.

Publicitate

"Dosar de politician" - cu Silviu Mănăstire se va difuza în fiecare duminică, de la ora 19.00, iar emisiunea "Ultimul cuvânt" - realizată Cătălin Striblea este programată de duminică până miercuri, de la ora 21.30.

Totodată, în grila postului de ştiri reintră Sub semnul întrebării cu Mălin Bot şi "X-press" cu Sabin Orcan.

Dosar de politician, în gria B1 TV

"Dosar de politician" se va difuza în fiecare duminică, de la ora 19.00 (în această duminică, este programată prima ediţie), timp de o oră şi jumătate, iar de luni până vineri, ca o rubrică de câte 5 minute, la 17.55, 18.55, 22.55 şi 00.55.

"Anchetele echipei emisiunii au în spate o documentare serioasă şi oferă telespectatorilor date, personaje şi cifre concrete. Informaţia pură se va împleti cu analiza şi interpretarea lui Silviu Mănăstire", se arată într-un comunicat de presă al B1 TV.

Mănăstire a explicat de ce a ales postul B1 TV:

"B1TV a dat dovadă de normalitate în campania din 2014. Oamenii se verifică prin ceea ce fac, nu prin ceea ce promit sau spun la o conversaţie. Faptele sunt singura măsură reală ca să vezi cu cine ai de-a face. De aceea am ales B1 TV, vreau să consolidez produsul "Dosar de politician", vreau să cresc audienţa programului."

Cătălin Striblea are Ultimul cuvânt la B1 TV

"Ultimul cuvânt" cu Cătălin Striblea debutează duminică, 11 ianuarie, şi este programată de duminică până miercuri, de la ora 21.30.

Striblea va dezbate, alături de jurnalişti, oameni politici, invitaţi bine informaţi, cele mai actuale subiecte ale zilei, nelăsând să scape nedisecat nici un aspect de interes pentru opinia publică, se mai spune în informarea postului de ştiri.

Ce alte emisiuni mai introduce B1 TV în grila sa

Tot astăzi, de la 20.30, B1 TV difuzează o emisiune care a revenit de curând în grila postului, X-Press cu Sabin Orcan, programată sambăta, de la ora 20.00 şi duminica, cu începere de la 20.30.

Mălin Bot pune "Sub semnul întrebării" subiectele zilei, în locul lui Robert Turcescu

Joi, vineri, şi sâmbătă, de la 21.30, Mălin Bot va pune Sub semnul întrebării subiectele arzătoare din sfera politicului, pentru a ajuta publicul să aibă o imagine de ansamblu, cât mai corectă şi completă. Prima ediţie, joi, 15 ianuarie.

ALTE EMISIUNI. Celelalte emisiuni din prime time ale B1 TV vor fi difuzate astfel: "Butonul de panică" cu Cătălin Prisacariu, de luni până vineri, de la 19.00, "Actualitatea românească" cu Sorina Matei, luni-vineri, ora 20.00.

"Lumea lui Banciu" râmâne pe tronsonul obişnuit, 23.00 - 00.00, de duminică până vineri.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sebastian A. Sebastian A.
    Domnule Striblea, generalul Oprea minte...La Victor Ponta s-a referit cu demisia...este imposibil ca postul B1 sa nu aiva inregistrari cu generalul...Personal am vazut declaratia sa in cateva randuri...
  • Luana Luana
    Va rog sa reluați dosarul de politician pentru primarul de Baia Mare, Chereches, zis Cache pentru ca terorizează o comunitate întreaga iar dosarele sale stau pitite la DNA Cluj de 2 ani! Are un trust de presa prin care emite numai aberații si minciuni, distruge societăți comerciale, spală bani printr un ziar aservit lui, Graiul Maramureșului. Faceți un control, Trimiteți o echipa de presa ca nu mai rezistam noi, băimărenii.
  • maria maria
    Manastire asta a facut turul televiziunilor. Nu-l ajuta vocea, pe cine sa convinga el? Sa lase macar pe altcineva sa vorbeasca. Altfel,munca in zadar.
  • Valeria Valeria
    b1 TV cum mai puteti sa va uitati in oglinda Sunteti niste farisei
  • geo geo
    Sa inteleg ca Sorina Matei a fost pusa pe liber...ori este implicata in alte ”proiecte speciale” ale televiziunii cu audiente minuscule.
  • Cine credea Cine credea
    .... atunci cand Catavencii au anuntat vreo 6-7 luni o intalnire secreta a "stiristelor", ca au avut dreptate atunci cand spuneau ca vor fi schimbari de directie la B1?
  • Mm Mm
    "B1TV a dat dovadă de normalitate în campania din 2014" ?E normal ca la un post de televiziune un realizator sa se autodenunte ca fiind agent sub acoperire?De fapt pentru bani se mananca rahat non-stop,baga Manastire,baga.
  • Andrei Andrei
    Nu inteleg de ce B1 i-a luat pe Striblea si pe Minastire, ca niciunul nu are pic de valoare jurnalistica, si vad ca l-au adus inapoi si pe Orcan, pe care parca l-au dat afara. Pacat ca nu l-au adus inapoi pe Vlad Petreanu, care a fost cel mai bun prezentator al emisiunii X-Press.

Trimite un comentariu

sus