Skip to main content

Hortensia Năstase, numită vicepreşedinte al grupului Lowe. Cine va conduce Golin

 
Hortensia Năstase, numită vicepreşedinte al grupului Lowe. Cine va conduce Golin

Hortensia Nastase. Sursa foto: Catalin Abagiu
Hortensia Nastase. Sursa foto: Catalin Abagiu

Publicitate

Începând cu luna ianuarie 2015, Hortensia Năstase devine vicepreşedinte al grupului Lowe şi va coordona agenţiile creative din cadrul grupului: Lowe&Partners (creaţie), Golin (PR) şi Vibe (BTL).

Structura de management a grupului este formată din Veronica Savanciuc, Preşedinte & CEO, Octav Popescu, COO & Vicepreşedinte Media & Digital Services şi Hortensia Năstase, Vicepreşedinte Creative Services.

Atribuţiile Hortensiei Năstase la conducerea Golin România sunt preluate de Monica Botez, care începând cu luna ianuarie devine Managing Partner al agenţiei.
Botez s-a alăturat echipei Golin în anul 2008, ca PR Manager, a devenit Head of Corporate Division în 2011 şi Partener în 2012.

Năstase a fost Managing Partner Golin în perioada 2008-2014.

Veronica Savanciuc, Preşedinte & CEO al grupului Lowe: „În Golin, Hortensia a creat o poveste de succes, a construit o echipă valoroasă profesional şi uman, a iniţiat parteneriate puternice şi de lungă durată cu clienţii şi a pus România pe harta unei reţele internaţionale valoroase. Numirea ei în poziţia de Vicepreşedinte al grupului nostru pentru agenţiile creative reprezintă o recunoaştere a rezultatelor ei şi a talentului cu care a construit o echipă de vis. Echipa noastră va fi inspirată de stilul ei de management, iar clienţii vor beneficia de experienţa şi energia ei.”

Hortensia Năstase: „În doar două generaţii, publicitatea a evoluat de la anunţuri prin care îţi vindeai camionul la o formă extrem de sofisticată şi versatilă de schimbare a percepţiilor şi comportamentelor. Generaţia noastră de comunicatori cred că este cea mai norocoasă, dar şi cea mai provocată. Văd oportunitatea de evoluţie şi un imens potenţial în agenţiile noastre creative, iar noul meu rol este acela de a le materializa şi potenţa. Voi avea alături cei mai buni şi pasionaţi oameni şi cei mai perfecţionişti clienţi, deci mă aştept la o călătorie galvanică.”

Monica Botez, Managing Partner, Golin Romania
Monica Btez, Managing Partner, Golin Romania

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus