Skip to main content

La 70 de ani de la eliberarea lagărului Auschwitz, Digi24 difuzează documentarul BBC, Auschwitz - naziştii şi soluţia finală

 
emil hurezeanu
emil hurezeanu

emil hurezeanu

Publicitate

Jurnalistul Emil Hurezeanu va prezenta un documentar BBC în cinci părţi despre lagărul de la Auschwitz. Pe parcursul ediţiilor emisiunii “Digipedia”, din 24 si 31 ianuarie, de la ora 21.00, dar şi în ediţia specială a „Jurnalului de seară”, de marţi, 27 ianuarie, Digi24 difuzează documentarul BBC “Auschwitz - naziştii şi soluţia finală”.

În cele 5 episoade, realizate cu ajutorul unor materiale de arhivă rare şi al unor ilustraţii CGI care nu au mai fost difuzate niciodată, documentarul dezvăluie povestea lagărului de la Auschwitz şi a ideologiei din spatele principalei scene a soluţiei finale - planul nazist de eliminare fizică a tuturor evreilor din Europa.

Pe 27 ianuarie, în ziua în care se implinesc 70 de ani de când Armata Roşie a eliberat lagărul ororilor, la „Jurnalul de seară”, începând cu ora 21.00, Cosmin Prelipceanu si Emil Hurezeanu vor discuta despre imaginile şi documentele unicat, care au stat la baza realizarii documentarului BBC, obţinute după deschiderea arhivelor secrete sovietice.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nicinuconteaza Nicinuconteaza
    Imi poate spune cineva cui i-o pupa rasuflatul asta manjit de intelectual decazut din orice schema morala, de reuseste sa stea pe sticla, sa-si dea cu parerea despre orice si sa mai fie si platit?

Trimite un comentariu

sus