Skip to main content

Melania Medeleanu prezintă, începând din această seară, un nou jurnal la Prima TV

 
Focus_din_inima_romaniei
Focus_din_inima_romaniei

Focus_din_inima_romanieiÎncepând de astăzi, în grila Prima TV îşi face loc un nou jurnal de ştiri, Focus din Inima României. Emisiunea, difuzată de luni până joi, de la ora 23:00, este prezentată de Melania Medeleanu şi aduce informaţiile zilei, dar şi poveşti ale unor oameni obişnuiţi în împrejurări neobişnuite, potrivit unui comunicat al televiziunii.

Publicitate

Despre acest jurnal special prezentat de Melania Medeleanu, dar şi despre alte schimbări produse la ştirile Prima TV, Paginademedia.ro a scris AICI.

Realizat după un format olandez, programul de ştiri îşi propune să difuzeze, pe lângă ştiri şi informaţii de actualitate, reportaje şi materiale despre români de succes, poveşti de viaţă, oameni cu realizări profesionale.

Focus din Inima României este al treilea jurnal al zilei la Prima TV. Pe lângă această ediţie, programată la ora 23:00, în grila postului de televiziune se află jurnalul de la ora 16:30, prezentat de Livia Graur, precum şi cel de la ora 18:00, adus de Andreea Fried.

„Prima TV revine cu un jurnal de seară destinat celor care îşi doresc să vadă ştirile zilei, dar ajung târziu în faţa televizoarelor”, spune Melania Medeleanu, gazda noului program informativ.

În partea a doua a Focus din Inima României, prezentatoarea va aduce poveşti emoţionante de viaţă, cu români sau despre români.

„Vorbim despre oameni care ştiu că statutul de cetăţean nu înseamnă să aştepţi ca lucrurile din jur să se schimbe, ci determină ei înşişi schimbarea acolo unde e nevoie”, mai spune prezentatoarea jurnalului de ştiri.

CONTEXT.

  • Andreea Fried a început să prezinte Focus 18 în luna martie, când i-a înlocuit pe Cosmin Stan şi Magda Vasiliu, după cum Paginademedia.ro a scris aici.
  • În luna iulie, Andreea Fried a intrat în concediu de maternitate, iar la Focus 18.00 a intrat Melania Medeleanu.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus