Skip to main content

Mihai Găinuşă: “Am ajuns la o înţelegere cu Prima TV”

 
Gainusa
Gainusa

Gainusa despre emisiunea fara Serban

Publicitate

Mihai Găinuşă s-a înţeles cu Prima TV în legătură cu sumele pe care le avea de recuperat de la postul de televiziune deţinut de Cristian Burci. Ieri a fost termen în procesul în care realizatorul a cerut insolvenţa companiei care deţine staţia TV.

Ce s-a întâmplat cu insolvenţa?

Mihai Găinuşă, pentru Paginademedia.ro:

“Deocambată am ajuns la o înţelegere cu Prima TV. Pot spune că s-a făcut un plan de eşalonare a datoriei pe care Prima TV o are de plătit”.

Reamintim că firma lui Mihai Găinuşă, Trosc Pleosc Production, a cerut insolvenţa companiei care deţine Prima TV şi a depus o ordonanţă de plată din cauza facturilor neachitate.

"Am facturi neplătite încă de anul trecut. Ultimele facturi neonorate de Prima TV sunt din sezonul de toamnă 2013. Vorbim de plata pentru o parte din sezonul de toamnă al Cronicii din 2013, de tot sezonul de primăvară şi de emsiunea Cusurgiii", declara pentru Paginademedia.ro la sfârşitul anului trecut Mihai Găinuşă.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ana Ana
    Te ascult la radio 21. Te asteptam si la tv.
  • michi michi
    e interesant faptul ca Gainusa se lauda ca "a oprit personal" emisiunea pe motive de neplata. de rating-ul slab spre inexistent nu spune nimic?
  • Daniela Daniela
    Vinde el un lot de BEBELUSI si plateste !
  • adi adi
    Ai grija cu Burci ! Si cand ajungi la o intelegere cu el te fura ! Face el o combinatie ,ceva cu care sa te tepuiasca!!

Trimite un comentariu

sus