Skip to main content

Pro TV îşi ia director financiar de la Intact: Fostul director financiar al Grivco şi Antena Group este noul CFO al Pro TV

 
Aura Zaharia
Aura Zaharia

Aura Zaharia

Publicitate

Aura Zaharia este noul chief financial officer al PRO TV din 6 ianuarie 2015. În ultimii 10 ani, Aura Zaharia a deţinut funcţia de CFO în organizaţii mari precum Grivco Group, Antena Group (parte a grupului Intact), Ţiriac Auto şi DTH Television Group, anunţă postul de televiziune.

Anterior, ea a fost timp de doi ani Regional Finance Director al Metromedia Telecom Group şi Audit Manager la KPMG România timp de 6 ani.

Aura va ocupa poziţia deţinută în ultimii ani de Matei Drîmboceanu.

Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV: „Suntem încântaţi să îi urăm bun venit Aurei în funcţia de CFO al grupului nostru şi membru al echipei de management. În acest rol, Aura va avea în cadrul grupului PRO TV responsabilităti precum controlul, planificarea şi raportarea financiară, alături de guvernanţa corporativă. Sunt convins că expertiza sa va contribui la implementarea cu succes a strategiei de business. De asemenea, doresc să îi mulţumesc lui Matei Drîmboceanu pentru activitatea sa.”

Aura Zaharia  a absolvit University of Kent, unde a obţinut licenţa în Economie, are calificarea profesională FCCA (Chartered Certified Accountant) şi este membru CECCAR şi CAFR.

Postul a început anul cu o serie de schimbări de management. Ieri, postul a anunţat numirea unui nou director de programe, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Este vorba despre Stella Litou, care vine din poziţia de Head of Strategy and Development pentru MTG, Nova Broadcasting Groupdin Sofia, Bulgaria.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • stefan stefan
    au adus-o sa ii salveze ca au probleme cu auditorii. veti vedea!
  • cucu cucu
    protv avea oameni competenti. nu au fost toti inclusi in grupul de binecuvintati si e pacat sa vii cu vreun necunoscut care stie mai putin despre meserie decit restul departamentului. oare cine o fi consiliat deciziile de HR?
  • cucu cucu
    poate ca stie, pentru ca montajul este slab. tu stii? sau crezi ca ce faci este virf?
  • MICHAEL MICHAEL
    pt.andrei;deocamdata paginademedia este curata!
  • titi titi
    Aveti grija la departamentul care a pierdut procesul,cu fosti angajati,se aude, ca si la ora actuala se lucreaza la fel.Mai sunt fosti angajati care sunt in proces cu Pro.tv.ul,tot drepturi banesti.Ce spuneti domnule Cesnavicius?Apropo,uni au luat si premii!!!
  • mad79 mad79
    La fel au cantat unii prohodul RCS?RDS,ptr ca nu au Liga-1 in grila si nu s-a intamplat,asa ca nici ProTv-ul nu va sucomba,doar pentru ca isi externalizeaza serviciile,unele!
  • cris cris
    Vaiiii....cum puteti sa luati pe asa cineva? Un a care e varza si distruge tot, voi o luati de buna??? Sau daca si-aluat Cernavicius casa in Ro, ii trebuia si o femeie
  • Costica Costica
    Fata asta pe unde a fost a lasat faliment sau insolventa in urma, la Antene cred ca ii mai trebuia ceva timp sa le falimenteze ca e mare "corporatia" si Voiculesca paranoica, dar la Pro unde cultura corporatista e la liber succesul ei este garantat. Cu fata aia nevinovata si vocea mieroasa impune orice xls impotriva oricarei ratiuni de business pentru ca mai mult decat Excel creierul ei nu poate, saraca. Bafta Protv.
    Ps: a lucrat foarte bine cu Casa de Insolventa Transilvania in trecut, nu e in CV doar poate e bine sa stiti pentru viitor dl. Cesnavicius :)))))))
  • andrei andrei
    Este clar. Audientele emisiunilor tabloid ce au reinceput ieri nu le postati. Oare DE CE?.... Ce pacat ca si paginademedia s-a vandut varanului...
  • xc xc
    probabil lucrezi la zucherro( cei care produc emisiunea) de ai sarit asa? :) ; degeaba se trage cu ex, imaginea e praf, nu exista prelucrare, cadrele slabe, nu sunt cele care ar trebui sa fie, se vede amatorismul cu mici exceptii pe alocuri
  • Andrei Andrei
    domnulule.....sti tu ce i ala montaj de calitate??....n as crede
  • xc xc
    pro tv-ul o sa ajunga o tv de doi lei la cum vad ca merg lucrurile si la ce emisiuni au cumparat. va fi un fel de antena, kanal si prima la un loc, nu va mai avea nici o identitate. deja externalizeaza emisiunile la tot felul de case de productie care lucreaza numai cu amatori. exemplu e "visuri la cheie" care e filmata si montata foarte prost, noroc ca romanul e prost si nu isi da seama

Trimite un comentariu

sus