Skip to main content

Pro TV pregăteşte Ferma Vedetelor pentru această primăvară: 12 vedete vor trăi 3 luni ca acum 100 de ani. Iulia Vântur va fi prezentatoare

 
Ferma Vedetelor
Ferma Vedetelor

Ferma Vedetelor

UPDATE. Emisiunea o va avea prezentatoare pe Iulia Vântur, potrivit click.ro.

PRO TV adaugă în grila de primăvară o nouă producţie – Ferma Vedetelor, reality show-ul care va aduce în faţa telespectatorilor 12 vedete şi va arăta cum vor face faţă provocărilor de zi cu zi, anunţă postul de televiziune.

Noua producţie va urmări timp de 3 luni cum se vor descurca vedetele participante într-un loc izolat.

Formatul original – The Farm, este deţinut de Strix, o companie din Suedia, care a realizat numeroase show-uri precum Survivor, Fame Factory sau Big Brother.

Formatul The Farm a fost produs în peste 50 de ţări cum ar fi: Brazilia, Chile, Republica Dominicană, Bulgaria, Franţa, Marea Britanie, Germania, Irlanda, Solvenia, Spania sau Suedia.

Producţia va fi programată de luni până joi şi sâmbăta de la 20:30.Vedetele vor trăi viaţa de la fermă în condiţiile de acum 100 de ani şi vor descoperi cum participanţii vor face faţă provocărilor şi cum se vor descurca fără electricitate, telefoane mobile, mâncare sau cel mai necesar lucru cu care se confruntă oamenii în era noastră: internetul. Show-ul se va întinde pe o perioadă de trei luni.

Ana Maria Modâlcă, Head of Local Production PRO TV: „Filmare 24 de ore din 24, 7 zile din 7, vedete neobişnuite cu condiţiile de trai cărora vor trebuie să le facă faţă, într-o locaţie complet izolată sunt câţiva factori care fac din această producţie ce ar putea părea simplă să fie una complexă. Însă echipa de producţie este pregătită să transforme aceste elemente în factori de succes! Telespectatorii vor avea parte de personaje savuroase, situaţii inedite ce îi vor surprinde, dar şi de emoţie, zâmbete şi suspans.”

Cei 12 fermieri vor fi iniţiaţi în tainele agriculturii şi traiului la ţară de către Mentorul Fermei, un om cu experienţă, care şi-a petrecut întreaga viaţă trăind din roadele pământului, îngrijind animale domestice, care sunt şi o importantă sursă de hrană.

Mentorul va da sarcini săptămânale, pe care ei trebuie să le ducă la bun sfârşit. Îndeplinirea cu succes a sarcinilor aduce cu sine avantaje pentru concurenţi.

Concurenţii se vor confrunta atât cu probe săptămânale date de Mentorul Fermei, cât şi cu probe zilnice, iar în fiecare săptămâna doi dintre concurenţi vor intra la duel pentru a se lupta să îşi păstreze locul în concurs, însă unul dintre ei va părăsi competiţia.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulian Iulian
    Din pacate nu-l vor scoate pe Mamaruta:)!
    De luni pana joi de la 20.30, iar sambata de la 20.30.. Nu aveau cum sa zica De luni pana sambata 20.30, pentru ca vinerea atunci va fii film sau Romanii au Talent.. Ziua este "Sunt celebru"
  • Iulian Iulian
    De luni pana joi de la 20.30, iar sambata de la 20.30.. Nu aveau cum sa zica De luni pana sambata 20.30, pentru ca vinerea atunci va fii film sau Romanii au Talent.. Ziua este "Sunt celebru"
  • Iulian Iulian
    De luni pana joi de la 20.30, iar sambata de la 20.30.. Nu aveau cum sa zica De luni pana sambata 20.30, pentru ca vinerea atunci va fii film sau Romanii au Talent.. Ziua este "Sunt celebru"
  • anca anca
    Este de la 20.30 si in timplul saptamanii.
  • Florin Florin
    Protv nu mai e lider de ceva timp dupa 22:15. ala este tronsonul care trebuie lucrat. oricum, asta nu e show matrimonial ca sa fie difuzat de 10 ori pe zi si inainte de 20:00. La Maruta se strofoaca rau sa depaseasca Acces direct. cat ii mai reuseste e ok. oricum, publicul care se uita la ora aia la tv nu se va uita la Ferma celebritatilor. Family stories pare mai potrivit, dar cred ca va fi incercat la un 16, ceva, inainte de a-l da la 17:30.
  • Alex Alex
    Nu cred ca vor scoate La Maruta, e profitabil.. si mai ales in ultima vreme a fost lider pe acel segment orar... probabil va fii dupa stirile diminetii.. undeva 10-13 ceva gen
  • radu radu
    Chiar daca nu o sa urmaresc des aceasta emisiune, ar fi un gest de normalitate din punctul meu de vedere scoaterea lui "la mamaruta". Nu cred ca are ce cauta o astfel de emiusiune la un post etalon. Mi-ai degraba ar baga un concurs de cultura generala sau ceva, desene animate
  • Dan Dan
    Multumesc, exprimarea din articol mi-a provocat nedumerirea, ma si speriasem :))
  • iulia1 iulia1
    Da corect, doar sambata va fi la ora 20:30, in cursul saptamanii nu se stie. Poate il vor scoate pe Maruta. The Farm ar merge pe intervalul 17:30-19:00.
  • radu radu
    Corect doar sambata e in prime-time, la 20:30 cititi cu atentie textul si o sa vedeti: luni până joi,,,, și sâmbăta de la 20:30
  • mihai mihai
    doar sambata e in prime-time
  • Dan Dan
    bleah, 3 luni de prostie din asta in prime-time de luni pana joi sau nu am vazut bine? :)) o miscare curajoasa (si incredibil de stupida).
    imi place pro tv, dar parca isi pierde identitatea, wtf is this
  • iulia1 iulia1
    Astia noi de la Pro nu stiu ce strategii au, dar cum naiba sa programezi un reality show la 20:30 cand lumea vrea sa vada un film sau vreo emisiune. Daca vor avea audienta serialului turcesc care a fost pe ProTv nu ii vad bine.
  • Florin Florin
    se pripesc cu anuntarea datelor de difuzare. puteau astepta sa vada cat de bine iese Sunt celebru scoate ma de aici. Oricum, personal mi se pare o decizie nefondata si riscanta. Protv e lider detasat in prime time in mod constant. De ce ai vrea sa experimentezi exact acolo unde esti atat de relaxat ma depaseste. Audiente mai bune decat programele obisnuite nu vad sa scoata, dar poate ma insel eu.

Trimite un comentariu

sus