Skip to main content

REPOZIŢIONARE. Acasă Gold lasă telenovelele pentru seriale americane, cu Big Bang Theory, Seinfeld şi Breaking Bad. ProCinema rămâne doar cu filme artistice

 
big_bang_theory
big_bang_theory

big_bang_theory

SCHIMBARE DE STRATEGIE. Acasă Gold, lansat iniţial ca un post cu telenovele vechi, se repoziţionează de la începutul acestui an ca unul cu seriale americane.

Practic, fostul post de telenovele se va transforma într-unul de seriale cu titluri poliţiste, romantice sau cu medici.

În schimb, ProCinema, postul care difuza până acum mare parte dintre serialele americane, va deveni un canal exclusiv de filme artistice.

Printre titluri difuzate de Acasă Gold se numără Gossip girl, comedia Drop dead diva, dramele Pretty little liars, Party of five sau One tree hill, Hawthorne – serial medical sau comedia cu accente thriller, Franklin&Bash.

Acasă Gold va difuza inclusiv sitcomuri precum The Middle, Big Bang Theory, Seinfeld, The Nanny, Modern Family sau Entourage.

Seara, de la 22:30, postul programează titluri precum: Vampire Diaries, Nikita, The Closer, The Big C, Southland şi Breaking Bad sau Shameless.

Postul va relua şi seriale româneşti, difuzate în trecut la Acasă TV, precum Aniela, Iubire şi onoare, Daria, iubirea mea şi Îngeraşii.

Vinerea si duminica de la 22:30 postul va difuza producţii MTV: My super sweet 16, Boiling points, X-effect şi multe altele.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • claudia claudia
    daca tot vreti sa dati toate genurile pentru toata lumea nu trebuie sa excludeti telenovelele sud americane vechi
  • claudia claudia
    daca tot vreti sa dati toate genurile pentru toata lumea nu trebuie sa excludeti telenovelele sud americane vechi
  • Roxana Roxana
    reluati: Manana es para sempre, La duena, Destilanda amor, La viuda.....sunt ataea telenovele frumoase.....nu mai dati filme americani......se numeste ACASA GOLD.....nu am vaz filme americane pe ACASA:(((((.va multumim si tineti va rog cont si de dorintele noastre.
  • Roxana Roxana
    Cea mai mare prostie! Acasa gold trebuia sa dea telenovele vechi, asa s-a lansat, nu porcariile pe care le dau acum, sa dea pro cinema porcariile de seriale. Sunt sigura ca acasa gold are acum audienta zero. In plus, ce atatea telenovele romanesti! Actorii romanesti nu le ajung nici la degetul mic celor de genul jorge salinas sau thalia chiar.
  • alex alex
    Cristi, da, numai seriale nasoale si vechi, precum Breaking Bad, Shameless, The Big Bang Theory. Tu citesti articolul inainte sa dai din degete?!
  • Cristi Cristi
    E exact aceeaşi ciorbă ca şi până acum, nimic nou! Serialele care se presupune c-ar trebui să fie noutatea acestui post se află deja la a suta difuzare, doar că acum sunt pe AcasaGold şi nu pe ProCinema (Gossip, Pretty Little Liars, Seinfeld, Dădaca, One tree hill). În rest, grila e formată tot din telenovele româneşti vechi + show-urile de până acum de pe MTV România repetate pe AcasaGold, în weekend. Lansarea AcasaGold a fost un eşec, postul e zero de 3 ani, nu ştiu de ce se mai insistă. La fel şi ProCinema, filme de acum 10 ani seara şi Măruţă + La Bloc la greu dimineaţa. Mare lucru!
  • mirela mirela
    mai bine ii spune proseriale :)
  • Sigismund Sigismund
    RCS-ul s-a tot obisnuit sa scoata posturi intr-o veselie si sa isi nemultumeasca abonatii. Cu asa actiuni, isi vor injumatati numarul contractelor in cateva luni
  • alex alex
    O porcarie IMA asta , da-i un ban si esti luat de fraier :) . Normal ca n-au curaj sa iasa din must carry ( le este frica sa nu le "creasca " iar audienta )
  • alex alex
    Postul se numeste GOLD , dar inca nu au schimbat sigla
  • iulia1 iulia1
    Alina Ana
    Asta va invata pe voi la Intact Media Academy ? Cum sa spalati pe creier oamenii ? Asa a ajuns scoala voiculesciana. Canalele Pro, Acasa, Gold, ProCinema mai traiesc si din taxa platita de cablisti. Toate canalele Pro sunt cu taxa. Canalele Antena Nu au curaj sa iasa din must-carry, pt ca RCS-ul le va scoate imediat.
  • pArA pArA
    Sunt de acord cu strategia lor ... dar ar trebui si rebranduit dupa parerea mea ... adica "acasa gold" nu mi se pare un nume chiar potrivit pt continut.
  • Expertul, Expertul,
    Foarte buna strategia! Lumea a tot cerut ca ProCinema, sa difuzeze doar filme. iata ca s-a intamplat!
  • Branet Branet
    la Upc de cand au introdus postul AMC,nu mai urmaresc alte canale pentru filme. Sunt fan declarat. Sunt curios cu ce noutati va incepe anul 2015 :)

Trimite un comentariu

sus