Skip to main content

Vanghelie: „RTV este o bagabonţeală". România TV îl reclamă la CNA: "a lansat un atac dur şi murdar la adresa jurnaliştilor de la România TV"

 
MARIAN VANGHELIE - PARCHETUL GENERAL
MARIAN VANGHELIE - PARCHETUL GENERAL

MARIAN VANGHELIE - PARCHETUL GENERAL
Mediafax_Foto-Ovidiu_Micsik

Publicitate

Postul România TV a sesizat CNA în cazul unei ediţii Jocuri de putere, la care a fost invitat Marian Vanghelie, primarul sectorului 5 şi fost membru PSD. „RTV este o bagabonţeală. Ghiţă e un infractor. Ghiţă şi Ponta folosesc România TV pentru intoxicări, ameninţări la adresa celor care ar putea să se alăture noului PSD”, este una dintre declaraţiile lui Marian Vanghelie, făcute în emisiunea lui Rareş Bogdan, care a dus la această sesizare.

„Pe tot parcursul emisiunii Jocuri de putere, invitatul, domnul Marian Vanghelie a lansat un atac dur şi murdar la adresa jurnaliştilor de la România TV, ameninţând direct cu dezvăluiri din viaţa personală a angajaţilor România TV”, se arată în sesizarea celor de la România TV, care a fost trimisă şi presei.

„Evident, nu vă cerem protecţie, ci cerem aplicarea legii în ceea ce priveşte cererea şi administrarea de probe ori de câte ori se lansează astfel de acuzaţii şi ameninţări pe un post de televiziune”, au mai adăugat reprezentanţii postului de ştiri controlat de Sebastian Ghiţă.

Care a fost declaraţia lui Marian Vanghelie care a deranjat:

RTV este o bagabonţeală. Ghiţă e un infractor. Ghiţă şi Ponta folosesc România TV pentru intoxicări, ameninţări la adresa celor care ar putea să se alăture noului PSD. Le pun numele pe ecran şi apoi îi sună să îi întrebe dacă e adevărat că pleacă din PSD, dacă au vorbit cu mine şi cu Geoană. Încearcă să-i sperie chiar şi pe ăia cu care nu am vorbit. Păi le spun eu că o să-i sun pe toţi! Spun numai minciuni, ca să influenţeze oamenii cu televiziunea lor şi cu alţii unde au ei influenţă. O mizerie! Sunt lucruri care se fac şi lucruri care nu se fac. Victore (n.r.-Ponta), am crezut că jucăm cinstit, dar dacă veţi continua aşa o să vă pară rău! Nu îi ameninţ, îi informez. Voi spune lucruri grave din viaţa lor privată, pentru că nu e normal să facă ce fac ei acum. Sunt lucruri care le vor afecta familiile, nu vreau să le spun şi o să-mi pară rău, dar n-am ce face dacă ei fac toate aceste mizerii cu mine.”

"Astfel, vă rugăm să observaţi că informaţiile puse la dispoziţia publicului au fost vădit lipsite de echilibrul şi imparţialitatea la care obligă prevederile legale. Având în vedere modul în care s-a desfăşurat emisiunea, astfel cum a fost realizată şi moderată aceasta, în exercitarea dreptului moderatorului de a-şi exprima opinia nu a rezultat o separare o opiniilor de fapte, situaţie de natură a afecta imparţialitatea la care îl obligă dispoziţiile legale", se mai arată în reclamaţia făcută de România TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pArA pArA
    Trist e ca "primarul care este" cam are dreptate ... cu toate ca face zarva asta doar pentru ca l-au dat la o parte si numai are acces la "cascaval".
  • mariana mariana
    @Iulian. Tu sigur lucrezi in trustul varanului pt ca observ ca ai limba aspra. Ce treaba are Kanal D in discutia de fata? Probabil te regasesti in zicala: " Poarta-i deschisa dar prostii sar gardul"..............
  • eugen lupu eugen lupu
    retard...ai uitat de marea deontoloaga dragoteasca, adusa si cazata din sua in timpul campaniei..
  • geo geo
    Păi Vanghelie are dreptate, în felul lui...
    Neînțeles și sincer.
  • Ionela Ionela
    Buna. Pe mine nu ma intereseaza daca au fost lider de piata, sunt interesata cu cat a crescut sau scazut audienta emisiunii fata de cand era Vaida prezentatoare. Multumesc frumos.
  • RetardTV RetardTV
    Pai e clar ca RetardTV e o bagabonteala pe bani multi... ;).Pai ce Ciutacu,Cretzuleasca &Co. presteaza pe-o shaorma ? :))))
  • Iulian Iulian
    Au fost lideri. Va anunta Antena 1 pe http://a1.ro , vineri, pe la ora 18-19 ca au fost lideri toata saptamana cu noua prezentatoare.. Atata timp cat jalnici de la Canal(e) D(e) nu se mantresc ca au depasit 1 data pe luna Antena 1, poti fii sigura ca Antena este lider. Mai exact, cand Canal D anunta ca au fost lideri, inseamna ca doar atunci au fost, iar restul este ocupat in zilele precendente de Antena 1.
  • Ionela Ionela
    Buna ziua. Ne pueti da si noua audientele de la "Mireasa pentru fiul meu" de luni, de cand emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea? Multumim mult.

Trimite un comentariu

sus