Skip to main content

Romantic FM a împlinit 21 de ani

 
Romantic FM
Romantic FM

Romantic FMRomantic FM, unul dintre posturile de radio deţinute de Grupul Media Camina (Intact), a împlinit ieri 21 de ani de la prima emisie.

Publicitate

În data de 4 ianuarie 1994, programele Romantic FM s-au auzit pentru prima data în eter.

Unul dintre primele radiouri private lansate în România, Romantic FM difuzează zilnic o selecţie de cântece, poziţionându-se ca "generator al muzicii de calitate", având ca slogan "muzică, nu zgomot".

Romantic FM emite pe frecvenţa 101.9FM si pe www. romanticfm.ro.

AUDIENŢE. 

Romantic FM s-a bucurat de o creştere consistentă de audienţă în vara anului trecut, când postul de radio se situa pe locul şapte în topul pe Bucureşti, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Radio Romantic a surclasat Radio 21 şi Rock FM cu o audienţă medie de aproape 106.000 de ascultători din Bucureşti, potrivit unui studiu de audienţă radio, realizat în perioada 28 aprilie – 17 august 2014 de două institute de sondare, IMAS şi GFK.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vava Vava
    In articol este vorba despre unul dintre cele mai longevive si apreciate - de catre public - radiouri din Romania, o tara care baga afacerile in pamant, cu predilectie. Daca nu exista ceva pozitiv de transmis celor care muncesc acolo si o fac bine, tacerea e de apreciat. :)
  • steven steven
    Radio Romantic avea candva multe frcvente,dar le-a cedat catre porcaria de ZU!
  • unu unu
    La multi ani ! As fi preferat sa aiba Voiculescu 21 de ani ;) . Ma mir ca nu auzim o oda pe frecventele Romantic sau Zu . Poate face baiatul ala cu rimele una pt Voiculescu
  • iulia1 iulia1
    Radioul preferat a lui Voiculescu. Cred ca petrecere de 21 de ani se va tine maine seara cand va iesi de la Rahova.
  • geo geo
    L-am descoperit in Bucuresti si plecat fiind in tara l-am pierdut...ptr ca nu pot fi conectat pe net tot timpul. Muzica faina, mai mult vechitura, ce mai...Pacat ca nu au investit deloc in frecvente pentru a fi auziti in toata tara, asa cum au facut cei de la Magic FM...insa astia sunt mai comerciali, ii poti asculta...Romanticul te baga in boala cu melodiile anilor 70.

Trimite un comentariu

sus