Skip to main content

Serialul Las Fierbinţi, în reluare la Pro TV, începând de mâine

 
Las Fierbinti sezonul 5
Las Fierbinti sezonul 5

Las Fierbinti sezonul 5Las Fierbinţi, unul dintre serialele cu cea mai mare audienţă din ultimii ani, va fi redifuzat săptămânal de Pro TV.

Publicitate

Începând de mâine, în fiecare zi de sâmbătă, de la ora 20.30, televiziunea din Pache Protopopescu va redifuza mai multe episoade din sezonul cinci, dar şi episodul special cu povestea de început a personajelor din Fierbinţi.

La jumătate lunii noiembrie, Pro TV a difuzat ultimul episod al sezonului şase din Las Fierbinţi. În prezent, echipa serialului de comedie lucrează la sezonul numărul şapte.

AUDIENŢE. Las Fierbinţi a fost cel mai urmărit în luna noiembrie, producţia fiind urmată în top de două seriale turceşti de la Kanal D, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Serialul românesc de comedie de la Pro TV, ajuns la final luna trecută, a avut o medie de 902.000 de persoane pe minut, la nivel urban.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • qwerty qwerty
    inca nicio stire despre lipsa de profesionalism din trustul pro? a mutat fara sa anunte telenovela turceasca pe acasa tv unde a decalat cu jumatate de ora toate serialele, de asemenea fara anunt prealabil. s-a cam terminat cu deciziile inteligente de pe vremea lui sarbu. un lituanian si o bulgaroaica baga caruta in stalp. noroc ca a fost sarbu baiat destept si a creat generatia pro.

Trimite un comentariu

sus