Skip to main content

Te pui cu blondele? revine cu sezonul 15. Dan Negru: „Secretul e că am ambalat cultura generală în divertisment uşor de digerat”

 
te pui cu blondele
te pui cu blondele

te pui cu blondele

Publicitate

Show-ul „Te pui cu blondele?”, prezentat de Dan Negru, revine, din 7 ianuarie, în prime time, la Antena 1, cu al cincisprezecelea sezon.

În seara de Sf.Ion, Maria Cârneci, nea Mărin şi Cătălin Moroşanu sunt cei trei invitaţi care vor înfrunta cele 50 de blonde.

Dan Negru: „Niciun program cu întrebări de cultură generală n-a rezistat opt ani, cât au “Blondele”. Iar secretul e că am ambalat cultura generală în divertisment uşor de digerat. Nu am avut niciodată prejudecăţi legate de blonde. Am întâlnit blonde inteligente, după cum am întâlnit bărbaţi celebri stupizi, care nu ştiu să lege două cuvinte.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ev ev
    asa ii spune la prosteala aia, difertisment usor de digerat?
  • pArA pArA
    Daca zice celebrul mile.2005 ca merita , eu zic ca e un "must see" ... ce sa imi placa mai mult decat sa vad o doamna expirata , suprasaturata in televiziuni in ultimii ani , un animal cu IQ sub medie si el suprasaturat in tv in ultimii ani si pe maestrul circului la propriu si la figurat , Nea Marin , care poate face din orice un circ.

    O sa ma uit cu siguranta ... Multumesc mile.2005 pt recomandare.
  • iulia1 iulia1
    mile.2005
    Acest paharnic al lui Voiculescu. Merita.

Trimite un comentariu

sus