Skip to main content

TVR, obligat să reangajeze 17 persoane restructurate în 2013

 
tvr
tvr

tvr

Publicitate

Un număr de 17 foşti angajaţi ai TVR, concediaţi în procesul de restructurare din 2013 au câştigat până în prezent procesele cu TVR, definitiv şi irevocabil, şi trebuie reangajaţi, au scrie Mediafax.

Consiliul de Administraţie al SRTv a aprobat, marţi, modificarea structurii organizatorice a Televiziunii Române, în sensul înfiinţării a 17 posturi.

Printre salariaţii care au primit dreptul de a fi reangajaţi în instituţie se numără şi Lucian Ionică, fostul director al studioului teritorial TVR Timişoara. Acesta a fost înlăturat din funcţia de director al TVR Timişoara tot în contextul procesului de restructurare, când Dietlinde Dinesz a fost desemnată, printr-un concurs de proiecte manageriale, coordonator cu atribuţii de director al studioului teritorial de la Timişoara.

Ulterior, Lucian Ionică a dat în judecată TVR şi a şi câştigat definitiv şi irevocabil procesul, pentru a fi reangajat pe funcţia de director al studioului teritorial TVR Timişoara. Astfel, TVR Timişoara ar avea în prezent doi şefi: Lucian Ionică, pe funcţia de director, şi Dietlinde Dinesz, actualul coordonator cu atribuţii de director al studioului teritorial de la Timişoara, au mai spus sursele citate.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Bogdan
    au ajuns la pamant cei de la tvr
  • Livia Pila Livia Pila
    Cine le va achita respectivilor retroactiv salariile? Cum cine? TVR. Nu, asa cum ar fi firesc, numitul SAFTOIU ELWIS CLAUDIU fost PDG vinovat de harababura sortarilor. Astept ca si el, si Tudor Giurgiu, si Alexandru Sassu, si marele democrat Alexandru Lazescu si nenorocitul cu numele de Tanase Stelian sa mearga pe urmele lui Toni Grebla. Ii seamana. Niste hrapareti.

Trimite un comentariu

sus