Skip to main content

TVR reia licitatia de peste 900.000 euro pentru achizitia de benzina si motorina pe baza de carduri



 
tvr
tvr

tvr

Publicitate

Societatea Română de Televiziune (SRTv) a reluat licitatia deschisa pentru achizitia de carburanti (benzina si motorina) pentru autovehicule, pe baza de carduri, contract in valoare estimata de peste 900.000 de euro, potrivit unui anunt publicat miercuri in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

TVR a mai incercat in toamna anului trecut sa faca aceasta achizitie, dar licitatia a fost anulata in decembrie 2014 pe motiv ca ofertele financiare ale firmelor participante depaseau cu mai mult de 10% valoarea estimata din anuntul de licitatie.

TVR vrea sa incheie un acord-cadru cu un singur agent economic, pentru o durată de 24 de luni, potrivit unui anunţ de participare publicat miercuri, 28 ianuarie 2015, in SEAP. Anual se vor incheia contracte subsecvente, fara reluarea competitiei.



Valoarea estimată a acestui acord este similara cu cea din toamna anului trecut - 4.032.258 de lei, fără TVA (904.397 euro, la cursul Băncii Naţionale a României de miercuri, de 4,4585 de lei pentru un euro -n.a.).

Criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut.

Conform informatiilor din caietul de sarcini, ofertanţii vor depune în mod obligatoriu lista cu reţeaua staţiilor de distribuţie pe judeţe, care să cuprindă drumurile europene, naţionale şi judeţene. Este obligatoriu ca toate staţiile de alimentare cu carburanţi care vor fi luate în considerare să poată permite achiziţionarea de carburanţi pentru autovehicule pe bază de carduri de credit.

Cardurile pentru autovehicule vor fi emise pentru fiecare autovehicul comunicat de către achizitor şi identificat prin numărul de înmatriculare şi denumirea autorităţii contractante. Cardurile vor avea un plafon individual cantitativ şi/sau valoric comunicat de autoritatea contractantă


Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 6 martie 2015. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 11 martie 2015, in aceeasi zi urmand sa aiba loc si deschiderea ofertelor.

Autor: Adrian Vasilache adrian.vasilachepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus