Skip to main content

Vibe FM va deveni un post cu muzică „soft gold”

 
radio
radio

Foto: GazetadeCluj.ro
Foto: GazetadeCluj.ro

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat solicitarea Radio XXI SRL, societatea care operează licenţele Vibe FM, de a schimba tematica postului din dance în „soft gold” (muzică veche). „Ca să aveţi o imagine, trebuie să vă gândiţi la o combinaţie între Romantic FM şi Magic FM”, a declarat în faţa membrilor CNA Sorin Dragomir, reprezentant al postului.

Postul Vibe FM va rămâne în varianta dance, aşa cum este acum, numai în online, potrivit lui Sorin Dragomir. Reprezentantul postului nu a menţionat data la care se va face această trecere.

Solicitarea a fost aprobată cu unanimitate de voturi. Vibe FM  are şapte licenţe - una prin satelit, în Bucureşti, şi staţii locale cu transmisie terestră în Bacău, Buzău, Oneşti, Tulcea, Zimnicea.

Radio XXI SRL are drept acţionari Corsum Invest Cehia - 80% şi Lagardere Active Radio International (20%). Corsum Invest este deţinut de Adam Blecha.

Societatea deţine 9 licenţe - 2 pentru Radio 21 (satelit şi reţea naţională), şapte pentru Vibe FM (satelit în Bucureşti şi staţii locale în Bucureşti, Bacău, Buzău, Oneşti, Tulcea, Zimnicea)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ionut Ionut
    Pacat ca s-a facut asa ceva , este o porcarie.
  • cata cata
    Alo, v-ati lovit la ceas pai cine va mai asculta, la volan trebui sa fi treaza, nu adormit.....
  • Claudiu Claudiu
    Trist! Era singurul post de radio pe care-l ascultam cu placere si unde fugeam de Smiley, Corina si alti interpreti de genul. Poate avea mai putini ascultatori decat alte posturi, insa acestia chiar aveau nevoie de acest gen de muzica. Acum la sala de fitness unde merg sper sa nu puna tot vibe fm . Mai este vreun post de radio romanesc cu muzica de genul?
  • Radu Radu
    Absolut de acord cu tine, RALUCA...te aprob in integralitate, era singurul post de radio cu muzica dance de cea mai buna calitate...
  • Radu Radu
    Felicitari! Ati mai pierdut un ascultator! Erati singurul post de radio din Romania care difuza cele mai bune melodii dance si va ascultau zeci de mii de romani si nu numai romani.

    Ati reusit sa pierdeti multi ascultatori fideli datorita acestei modificari de format TOTAL NEINSPIRATA!

    Va doresc la cat mai multi ascultatori in continuare, desi sunt convins ca ati pierdut cel putin un sfert in ultima saptamana!

    Succes!
  • Vali Vali
    Mare greseala, ce idioti si ce mincinosi sunt astia, ca nici pe online nu a ramas dance, e tot lalaiala, daca asta a fost vreo conditie pt aprobarea CNA - nu o respecta. Careva sa conteste decizia CNA, macar pt acest motiv.
  • RALUCA RALUCA
    nuuuuuuuuuu!!!!!!:((( Era singurul post de muzica pe care il suportam. Il ascultam mereu in masina. M-am saturat de lalalielile de dragoste, romantico-gretoase. Nu pot sa cred ca au invadat si vibe-ul. Rusineeeeee!
  • catalin catalin
    Pacat, era un radio bun, eu cel putin il ascultam in fiecare zi cand mergeam la munca...era un radio mai de tineret.
  • Radu Radu
    asta e, noroc cu tehnologia de ultima ora. o sa ascult ibiza sonica si ibiza global radio in masina, cu asta basta. vreti sa luati de pe torente "evergreen 1000 songs" si le puneti in playlist, costuri aproape 0, pe cand aparitiile noi in muzica electronica se gasesc greu si trebuie sa platesti pt ele ftp-uri private (nu ca ar fi o avere, am acces la unul cu 100 euro pe luna)
  • Bogdan Bogdan
    Sa te ierte,Dumnezeu
  • Ciprian Ciprian
    Nu-i vorba ca e too loud. Muzica electronica (si implicit ascultatorii) din .ro e cu 2-3 ani in urma scenei internationale. S-a ajuns la situatia (penibila?) in care muzica electronica internationala actuala nu face audiente pe un post de radio de specialitate, iar muzica care face audiente nu se mai produce, pentru ca trendurile respective sunt deja expirate.
  • unu_rt unu_rt
    Ce gandire "strategica" : sa pleci de pe nisa unde erai lider de piata si sa te pozitionezi in "turma", unde vei fi printre altii sa te bati pentru o bucatica din "ciolan". Oare oamenii astia gandesc cumva? Macar Kiss FM cand au renuntat la One FM s-au pozitionat pe o alta nisa mai sigura cu Rock FM, insa acum Radio XXI sa se pozitioneze in "masa" este o decizie chiar proasta.
  • george george
    ideea era ca nu puteam sa avem numai radiouri cu muzica veche...cred ca sunt indeajuns de multe incat sa mai avem inca unul...
  • george george
    muzica buna poti asculta...nu toti ascultam magic fm sau europa fm...
  • Cristi Cristi
    Imaginea mea e alta: o doamnă cu forme, pe la vreo 50 si ceva de ani, singură-n fotoliul din garsonieră, melancolică, ţinând în mână un pahar cu vin şi moţăind cu noul VibeFM pe fundal... Măcar de-ar avea decenţa să-i schimbe numele pe FM şi să rămână cu denumirea de Vibe doar pe online. Oricum, o să trec pe DanceFM imediat ce vor apărea modificările, sper ca cei de la RCS să gândească mai mult.

Trimite un comentariu

sus