Skip to main content

VIDEO. Noua emisiune de la Pro TV va fi prezentată de un fost realizator la TVR

 
Vine CHEFul
Vine CHEFul

Vine CHEFul

Publicitate

Vine CHEFul! (format original: Kitchen Nightmares), unul dintre noile formate care vor debuta în prime time din primăvară la PRO TV, îl va avea drept gazdă pe Victor Melian, anunţă postul TV.

Chef Victor va porni în curând la drum în toată ţara, pentru a ajuta restaurante aflate în situaţii delicate. El va fi responsabil de găsirea elementelor de noutate şi de a reinterpreta meniurile.

FORMATUL. În prima zi, CHEFul va identifica problemele cu care se confruntă proprietarii restaurantelor. Urmează punerea în aplicare a planului de acţiune, care cuprinde rebranding-ul preparatelor şi discuţia cu întreg staff-ul restaurantului. Ulterior, restaurantul va fi închis pentru a începe marea schimbare, de la meniuri, la service.
În ultima zi, proprietarul va descoperi schimbările iar CHEFul îi va prezenta meniul, schimbările la nivel de decor, îmbunătăţirile din bucătărie şi modalităţile de promovare.

Victor Melian: „Este o provocare extraordinară! Pe de o parte vom încerca să salvăm restaurantele cu probleme (care includ şi elementele umane, de la bucătari, la service). Vom face minuni în numai 4 zile! Cel mai tare mă bucură gândul că restaurantele vor fi repuse pe linia de plutire. M-aş bucura ca unele să ajungă restaurante de top. Dacă la plecarea noastră din restaurant, o să văd un zâmbet pe faţa celor care lucrează acolo, voi considera că noi, echipa Vine CHEFul!, ne-am îndeplinit misiunea şi am realizat lucruri frumoase.”

Chef Victor Melian va avea la dispoziţie câteva zile pentru a salva de la faliment şi pentru a îmbunătăţi restaurantele, venind cu idei noi şi strategii de business. Vor fi examinate până în cel mai mic detaliu meniul, calitatea preparatelor, costul acestora, bucătarii, personalul şi echipa de servire.

O mare parte din restaurante încă suferă de sechelele comuniste, dar nici Roma nu s-a construit peste noapte!” declară Victor Melian. În viziunea acestuia, marea problemă a restaurantelor din România e că… sunt multe probleme. Meniurile foarte stufoase, de dimensiunea unei cărţi de telefon şi personalul nepregătit sunt cele mai evidente. „Foarte puţini patroni de restaurante au curajul să investească în a încerca produse noi. Nu avem încă un restaurant cu stea Michelin, drumul e lung… dar eu nu-mi pierd niciodată speranţa”, a declarat Chef Victor.

Victor Melian a avut în anii trecuţi o emisiune de gătit şi la TVR:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Giany Giany
    sa-l aduca inapoi pe Tabara...numai cand il vezi iti vine pofta de mancare:)
  • anca anca
    Adrian Hadean a fost prima alegere, dar licenta asupra formatului cere ca chefii Masterchef sa nu prezinte o alta emisiune. Iar chef Foa s-ar fi descurcat cu siguranta si el daca ne gandim cu ce se ocupa firma la care lucreaza, Flavours (http://www.flavours.ro/).
  • pArA pArA
    Maruta trebuie trimis pe alt format , sau sa faca goblenuri sau mai stiu eu ce in Buftea , si emisiunea de la 17:30 schimbata total ...
    In schimb Esca eu cred ca nu trebuie inlocuita , e bine ca PRO-ul are un personaj emblematic inca de la lansare , la o adica , cand zici Esca zici PRO TV si invers.
  • alex alex
    De ce sa fie un semnt rau ? Eu unul m-a saturat sa vad la 2-3 emisiuni aceleasi personaje , trebuie adus si ceva nou .
  • iulia1 iulia1
    Victor Melian e ok. Pro-ul are nevoie de figuri noi.
    Mai trebuie inlocuiti Esca si Maruta.
  • Florin Florin
    este un semn rau ca nu este un Masterchef. eu zic ca trimite semnalul ca pe picioarele lor, niciun Masterchef nu poate duce o emisiune. pe de alta parte, promovarea si atragerea publicului ar fi fost mai usoara, iar un pic de identitate Protv nu ar strica in amalganul asta de modificari anuntate.
  • Andrei Andrei
    Eu l-as fi luat pe Horia Virlan.
  • pArA pArA
    Eu nu comentez pana nu vad primele editii ...
    Toata lumea a fost a fost sceptica si in privinta noilor chefi de la Master Chef si uite ca pana la urma au facut o figura frumoasa.
  • Alex Alex
    Nu mi se pare pe masura acestui show... mai potrivit ar fii fost adrian hadean.

Trimite un comentariu

sus