Skip to main content

ANALIZĂ. Filmul Aferim, peste 3.000 de materiale în presă după reuşita de la Berlinală

 
1-aferim-credit-photo-silviu-ghetie-hi-film-productions
1-aferim-credit-photo-silviu-ghetie-hi-film-productions

1-aferim-credit-photo-silviu-ghetie-hi-film-productions
Credit foto: Silviu Ghetie - HI Film productions

Publicitate

Aferim, singurul film românesc selectat în Competiţia Oficială a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin, a fost „vedetă” în presa scriă, TV şi online.

În perioada 5 - 16 februarie 2015, “Aferim!” a înregistrat 3.080 de materiale, dintre care în 58 materiale au fost înregistrate în presă scrisă, 2.763 materiale în mediul online, 49 de menţiuni la posturile de radio şi 210 la TV, arată o analiză MediaTrust.

Succesul Aferim a avut parte de 41 de apariţii la Realitatea TV, 28 la Antena 1, 16 la TVR 1, iar la ProTV a avut 13 materiale. Antena 3 a difuzat 33 de materiale cu privire la „Aferim!”, iar la România TV au fost înregistrate 8 apariţii. La B1 TV s-au înregistrat în perioada analizată 5 apariţii..

Despre raport

Raportul a luat în calcul rezultatele monitorizării a 23 posturi TV naţionale, 12 posturi radio naţionale, peste 500 de publicaţii naţionale şi locale, peste 2500 de surse de ştiri online, peste 30000 de blog-uri si forum-uri la care se adaugă conturile publice ale utilizatorilor români de Facebook, Twitter, Google+ si Youtube, în perioada 5- 16 februarie 2015.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • abdu rehab abdu rehab
    Bogdan, si dupa ce va fi in Cinematografe, dupa aia va fi cat de curand si pe Torrent si pe Youtube (cu sau fara varianta trasa in Sala), ca toate celelate filme Romanesti.
  • Bogdan Bogdan
    Pare un film bun, abia astept sa apara in cinematografele noastre
  • abdu rehab abdu rehab
    ce ai ma rog cu mine? Conteaza cumva pentru Tine cum scriu eu??? esti cumva un Dictionar Ambulant???
  • E E
    Tu de-abia-nveti sa scrii in limba romana, sau ?
  • abdu rehab abdu rehab
    ar fi avut si mai mult succes daca ar fi fost Filmat in Color si nu in Alb-Negru. ce a fost in Capul lui Radu Jude cand sa gandit sa il faca in Alb-Negru??? cand altii cocheteaza cu HD, 3D, si IMAX, noi ne Intoarcem la Alb-Negru??? nu e de mirare cum Filmele Romanesti nu au nici un Succes daca se fac astfel de Momente de rusine. si ca si Filmul "4 Luni, 3 Saptamani, si 2 Zile", Aferim va fi uitat de toata Lumea, ca si cum nu ar fi Existat, si va fi Disponibil pe Youtube si Torrent, cat de curand.

Trimite un comentariu

sus