Skip to main content

ANUNŢ OFICIAL: Orange va furniza servicii de telefonie fixa catre TVR pentru urmatorii 2 ani. Care este valoarea contractului

 
tvr
tvr

tvr

Publicitate

Orange va furniza in urmatorii doi ani servicii de telefonie fixa catre TVR in baza unui contract in valoare de 206.149 euro, care i-a fost atribuit la data de 16 ianuarie 2015, potrivit unui anunt publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Valoarea estimata a contractului a fost de 360.000 de euro, iar procedura de atribuire a contractului a fost prin negociere, TVR primind trei oferte. Anterior, aceste servicii au fost asigurate de Telekom Romania. 

"SRTV solicită o soluţie completă de telefonie fixă menită să răspundă cerinţelor tehnice şi funcţionale pentru conectivitatea telefonică între toate locaţiile sale. În plus soluţia trebuie să asigure pentru câteva dintre locaţiile SRTV şi conectivitate de date (acces la internet broadband, cu minimum 50Mbps DL şi 20Mbps UL, trafic nelimitat, viteză garantată, capabil să susţină un telefon VOIP simultan cu accesul de date)", se arata in caietul de sarcini al acestei licitatii.

Amintim ca in 21 ianuarie 2015, reprezentanti ai TVR au declarat pentru paginademedia.ro ca Televiziunea publica a fost deconectată de la reţeaua de telefonie fixă Telekom.

Liviu Nicolescu, director al Studiourilor Centrale TVR, a reclamat atunci ca aceasta "atitudine neprietenoasa din partea Telekom" ar fi cauzata de faptul ca Telekom, operatorul care furniza atunci serviciile de telefonie fixa catre TVR, ar fi pierdut noul contract in fata Orange.

Autor: Adrian Vasilache adrian.vasilachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • abdu rehab abdu rehab
    TVR-ul este Disperat sa nu ramana in Fundul Gol si fara Telefon, asa ca, TVR vrea ca Orange sa Lucreze Pentru TVR, Contra Cost Desigur. sper ca Orange sa lase TVR-ul in Fundul Gol si sa taie Firele de la TVR cat de repede posibil, dar sa ia tot Banii pana la urma. :)

Trimite un comentariu

sus