Skip to main content

Bărbatul care a violat o jurnalistă în 2013, încarcerat după ce a fost condamnat la 13 ani şi patru luni

 
Barbatul care a violat o jurnalista in 2013
Barbatul care a violat o jurnalista in 2013

Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

Publicitate

S-A FĂCUT DREPTATE. Bărbatul care în 2013 a violat o jurnalistă, în zona lacului Floreasca din Capitală, a fost încarcerat, după ce a fost condamnat definitiv la 13 ani şi patru luni de închisoare, acesta urmând să execute şi 1.242 de zile dintr-o altă condamnare, tot pentru viol, relatează Mediafax.

Poliţiştii l-au ridicat pe Ninel Mogoşeanu, ieri, de la o adresă din Bucureşti, după ce au primit de la Judecătoria Sectorului 1 mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea.

Ninel Mogoşeanu a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde va sta în perioada de carantină, apoi se va stabili unitatea de detenţie în care va executa pedeapsa.

Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat pe Ninel Mogoşeanu la câte zece ani de închisoare pentru viol şi lipsire de libertate în mod ilegal, la care a adăugat o treime din totalul unei alte pedepse, de 11 ani, pe care Mogoşeanu a primit-o tot pentru viol. Astfel, Ninel Mogoşeanu va executa 13 ani şi patru luni de închisoare.

CONTEXT. În urmă cu un an de zile, o jurnalistă de la postul Radio 21 a fost violată în plină zi, în centrul Capitalei. Ziarista se afla în zona dintre Perla şi Lacul Floreasca, în jurul orei 16.00. Deşi agresorul a ameninţat-o cu un cuţit, în plină stradă, niciun trecător nu a intervenit în sprijinul acesteia, anunţa la momentul respectiv Cristina Zegheru (CEO – Europa FM & Radio 21), după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Agresorul a târât-o din stradă câteva sute de metri, fără ca vreun trecător să intervină.

Citeşte şi: 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan V Bogdan V
    Astfel de nenorociti merita inchisi pe viata, astia nu se numesc oameni
  • Luca Luca
    "S-a facut dreptate!" Ha ha ha....

    Sunteti niste dobitoci. Ala a violat o femeie, nu o jurnalista. Faptul ca practica "jurnalismul" sau cu ce se ocupa ea de fapt nu are nicio legatura.

    Victimelor ce sunteti!

    Cine e tabloidul acum?

    Petrica, iar te simti amenintata?

    Nu aveti niciun respect fata de conditia umana! Daca viola o contabila nici nu mentionati, ca sa nu mai vorbim de "violatorul contabilei"?

Trimite un comentariu

sus