Skip to main content

CNA discută mâine preluarea posturilor Pro FM şi InfoPro de către RCS&RDS

 
CNA
CNA

Foto: Paginademedia.ro
Foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului are pe ordinea de zi a şedinţei de mâine solicitarea Pro TV de cedare a licenţelor Pro FM, InfoPro şi a licenţei prin satelit a postului Pro Clasic către RCS&RDS.

Reamintim că RCS a bătut palma cu Pro TV pentru preluarea posturilor de radio, după cumpaginademedia.ro a anunţat în exclusivitate, AICI, în luna decembrie.

Discuţiile pentru reţeaua Pro FM au început în primăvara anului trecut, cu mai mulţi ofertanţi, însă Digi 24 avea cele mai multe şanse, după cum paginademedia.ro a scris aici.

Cine a mai fost interesat de reţeaua de frecvenţe?

Iniţial, când CME şi-a anunţat intenţia de a vinde operaţiunile de radio din România, mai multe companii s-au uitat către portofoliul Pro.
Pe lângă RCS şi Sorin Enache (cu Sebastian Ghiţă printre finanţatori), de divizia de radio au mai fost interesaţi Ringier şi Kanal D.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, preţul de pornire a fost de un milion de dolari. Ulterior, tot în primele faze ale discutiilor, s-a ajuns la două milioane de dolari.

În discuţiile finale au rămas Digi 24/RCS şi compania lui Sorin Enache, dar nu se cunoaşte nivelul financiar la care au ajuns ofertele celor doi.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Eugen Eugen
    Abdu, ai dreptate... intr-un fel... umplutura au toti operatorii... mie la RCS imi plac mult canalele proprii de documentare, Digi 24 etc. Sunt facute profesionist. Referitor la Discovery, trebuia bagat in pachet separat si sa plateasca cine vrea sa vada. Cu Taraf sunt de acord cu tine.... Dar uitandu-ma la programele Discovery, sunt f f slabe.... cel putin mie nu imi plac... dar gama Viasat History/Nature e beton
  • abdu rehab abdu rehab
    CORRECTIE!!!

    la Comentariul de la 12:56 am Vrut sa Spun "---ALTI ACTORI *DECAT*---", ca sa nu se Inteleaga GRESIT ce am spus eu mai Recent.
  • abdu rehab abdu rehab
    geo, pe mina ma cam Intereseaza HBO-ul, si alte Canale de Filme, pentru ca eu vreau sa vad Filme si Altundeva decat ProTV, si mai ales, alte Filme cu Alti Actori precum Schwarzenegger, Stallone, Seagal, si Van Damme, tot pe ProTV, unii au Obiceiuri si Interese, si altii au alte Obiceiuri si Interese, ca sa stim cu cine vorbim.
  • abdu rehab abdu rehab
    abudhabi, si Marmota Invelea Ciocolata in Staniol cumva??? bina ca se stie Chestia asta!!!
  • abdu rehab abdu rehab
    geo, asa este, doar pentru ca eu am o Problema, asta nu Inseamna ca si altii o pot avea. imi pare rau, eu nu ascult Manele sau Folclor, deci eu nu prea pot face diferenta intre ambele genuri, si da sunt si unii pasionati de asa ceva, stiam asta de mult. Taraf si Travel Mix sunt peste tot la TOTI CABLISTII pentru ca sunt in Must-Carry si pot sa fie vazut peste tot din cauza asta, mersi Capitane Evident! cat despre Estrada, eu am vazut la mine la RCS Digital ca exista Estrada, doar ca pe Ultimele Pozitii din Grila..
  • Negrutu Negrutu
    Ar fi fost culmea sa recunosti ca iti plateste saorma zilnica cineva de la rds :)))).
    Intrati la evaziune fiscala amandoi :).
    Procentul ala de care vorbesti, inmulteste-l cu cel putin 10.000 si o sa ai un numar mai aproape de realitate al celor nemultumiti de serviciile rds
  • abdu rehab abdu rehab
    Eugen, sunt cam de acord cu tine cumva, poate are RCS-ul Internet "bun", si Preturi "bune" dar problema cu RCS e ca scot Canalele bune, si pun in loc Umpluturi. si da, ai sunt de acord ca nu doar RCS-ul baga Umpluturi, si alti Cablisti pun Umpluturi, unele din acele Umpluturi fiind "Must-Carry". eu nu ma uit la TVH, dar tu te uiti cumva? daca vrei uitate, ca eu nu ma uit la acele "Emisiuni Bune". Nimanui nui place Taraf, mai ales mie NU IMI PLACE!!!! poate ca TVR News Retransmite Euronews, dar eu vreau Euronews cel ADEVARAT, si nu cine stie ce Retransmitere, plus ca eu nu Suport TVR-ul din cauza Taxei Radio-TV, Taxa prin care cu totii (adica si tu), trebuie sa Plateasca TVR-ului Bani pentru Nimic in Schimb.
  • Eugen Eugen
    In alta ordine de idei: abdu rehab: ce iti lipseste la cablu RCS ? Pretul e ok, posturile proprii sunt f bune. Discovery e f f slab. RCS e de apreciat ca vrea sa produca ceva in tara asta, chiar niste canale cu documentare cumparate. Umplutura multa gasesti la Orange tv la un pret de 3 ori mai mare !!! TVH nu e umplutura, are uneori emisiuni f bune. Taraf cui ii place. Euronews e retransmis 90% de TVRnews, deci nu are sens sa il mai introduca si pe el
  • Eugen Eugen
    RCS a cumparat aparatura radiourilor si dreptul de a le fi cedate licentele. Acord pentru cedare a dat CNA. Pe cand Guerrilla a vrut sa vanda licentele "pe la spate"
  • geo geo
    Nu sunt specialist ca sa te pot ajuta.
    Eu stiu ca am HBoul il grila si atita.
    Desigur ca trebuie platita o taxa separata, dar cum nu m-a interesat niciodata HBoul...
  • abudhabi abudhabi
    Ca sa nu mai scrie semnale demodulat pe HBO trebuie sa PLATESTI abonament separat pt HBO sau pachetul Maxpack . Despre ce vorbim aici ?
  • geo geo
    HBO si HBO HD exista in grila RCS, contra cost, daca tu ai o problema, nu inseamna ca si altii o au. Posturile de folclor nu sunt maneliste, sa clarificam...si asa cum tu si alti câțiva sunteti pasionati de Discovery, asa sunt si câțiva pasionati de folclor. Singurul post de manele Taraf este in MustCarry, ca si Travel Mix, asa ca nu ai ce sa reprosezi...le vei gasi si la UPC...insa acolo nu te va deranja acest aspect. Estrada TV nu este in grila actuala de programe - si nici nu stiu sa fi fost vreodata - poate a fost ceva zonal, la un moment dat.
  • Dan Dan
    CEDAREA. Scrie clar in articol, chiar la inceput...
  • geo geo
    Nu sunt un postac si nu sunt platit de nimeni.
    Daca nu esti multumit de actuala grila du-te la OPC si reclama ca ti-au fost incalcate drepturile...ca nu ti se mai da Discovery, tie si la 0.001 la suta din abonati. Esti legat de RCS, oare de ce, ai pus botu, ca multi altii la o tableta, un telefon sau un televizor, cu plata in rate...
  • Negrutu Negrutu
    Fratica Geo, cati bani iti iei tu sa aperi cu atata vehementa rds-ul?
    Mai lasa lumea un comentariu pro altul contra, dar tu lasi zeci, sute si esti prezent la orice articol si lauzi scarbele alea mafiote.
    Eu sunt client digi, dar consider ca sunt pacalit constant, pentru ca aveam o suita de programe cand am semnat si acum nu mai seamana cu ce era atunci.
    In principiu...nu-i suport si o sa scap de ei in prima zi dupa ce expira intelegerea.
    Cat despre tine....esti un postac sec...mult prea evident. Sper sa iti ajunga de saorma banii pe care ti-i da la negru rds-ul :)

Trimite un comentariu

sus