Skip to main content

Contul de Twitter al revistei Newsweek, atacat de Califatul Cibernetic, care ameninţă familia Obama

 
NewsWeek
NewsWeek

Foto: MediafaxGrupul de hackeri Califatul Cibernetic a comis ieri un atac cibernetic asupra contului de Twitter al revistei americane Newsweek, postând o ameninţare la adresa cuplului prezidenţial din Statele Unite, scrie Mediafax.

Publicitate

"Să ai o sărbătoare Sfântul Valentin sângeroasă, Michelle Obama! Suntem cu ochii pe tine, pe fetele tale şi pe soţul tău", este mesajul postat de Califatul Cibernetic pe contul de Twitter al publicaţiei Newsweek.

La sfârşit, mesajul ilegal este semnat "Suntem SIIS" (acronimul organizaţiei teroriste sunnite Stat Islamic în Irak şi Siria).

Revista Newsweek a confirmat incidentul. "Contul de Twitter a fost vizat de un atac cibernetic; între timp, am recăpătat controlul; prezentâm scuze pentru orice ofensă adusă cititorilor noştri", a transmis Newsweek într-un comunicat citat de NBC News.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • abdu rehab abdu rehab
    si asa va Incepe si Razboiul Cibernetic, care va Ameninta tot Internetul din toata Lumea. ISIS Lupta, si cu Mitraliera si cu Tastatura, sa Aveti Grija sa tineti minte vorba asta! imi pot si Imagina Cosmarul cu Internetul Distrus de ISIS Prin Atacuri CIbernetice, Au Inceput Deja cu Site-urile Mari. Astia nu sunt de Glumit!

Trimite un comentariu

sus