Skip to main content

Cotidianul Braşovul - Judeţul tău, finanţat de Consiliul Judeţean, şi-a încetat apariţia

 
brasovul
brasovul

brasovul

Publicitate

„Braşovul - Judeţul tău”, cotidian finanţat de Consiliul Judeţean al Braşov, şi-a încetat apariţia după ce a rămas fără fonduri. Anunţul a fost făcut chiar pe prima pagină a ziarului, care astăzi a avut ultima apariţie. „Din cauza faptului că bugetul Judeţului Braşov este diminuat cu 12% faţă de anul 2014, Consiliul Judeţean se află în imposibilitatea de a finanţa editarea acestui ziar”, au anunţat reprezentanţii ziarului.

Aristotel Căncescu, şeful suspendat al Consiliului Judeţean Braşov, este în arest la domiciliu, într-un dosar în care este acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani.

Ştirea a apărut iniţial pe gazetabraşovului.ro.

Anunţul integral, în continuare:

„Cotidianul Braşovul – Judeţul Tău este editat şi distribuit în mod gratuit către cetăţenii judeţului Braşov în baza contractului de cooperare dintre Judeţul Braşov şi Agenţia de Dezvoltare Durabilă a Judeţului Braşov. În cadrul cooperării, Consiliul Judeţean Braşov a finanţat integral în 2014 acest cotidian de care au beneficiat cetăţenii judeţului Braşov, motiv pentru care mulţumim legislativului Consiliului Judeţean Braşov. Din cauza faptului că bugetul Judeţului Braşov este diminuat cu 12% faţă de anul 2014, Consiliul Judeţean se află în imposibilitatea de a finanţa editarea acestui ziar. În consecinţă, ultima zi de apariţie a ziarului Braşovul – Judeţul Tău este 6 februarie 2015. În situaţie în care ADDJB va identifica altă sursă de finanţare va relua editarea şi distribuirea acestui cotidian”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus