Skip to main content

Cristian Burci va fi adus cu mandat la instanţă într-un proces ce vizează finanţarea campaniei la prezidenţiale din 2009

 
burci-qmagazine
burci-qmagazine

burci-qmagazine

Publicitate

Omul de afaceri Cristian Burci va fi dus cu mandat la următorul termen al procesului ce vizează posibila finanţare ilegală a campaniei PSD pentru prezidenţialele din 2009, scrie Digi24.

Măsura a fost dispusă de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti pentru că Burci a lipsit de la termenul de astăzi. În plus, va avea de achitat o amendă de 3.000 de lei.

Atât Cristian Burci, cât şi candidatul la prezidenţialele din 2009, Mircea Geoană, au fost citaţi pentru a da declaraţii. Audiat de magistraţi, Mircea Geoană a negat toate acuzaţiile aduse de anchetatori preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu şi milionarului Ioan Niculae.

Cei doi au fost trimişi în judecată în ianuarie 2012. Potrivit DNA, Gheorghe Bunea Stancu şi-a folosit influenţa, în calitate de preşedinte al PSD Brăila, pentru a obţine ilegal suma de un milion de euro de la afaceristul Ioan Niculae. Banii ar fi fost folosiţi pentru susţinerea candidatului PSD Mircea Geoană.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dana Dana
    ce-l
  • Iulian Iulian
    Radea de Voiculescu cu Mondenii prin videoclipul lor ca a ajuns dupa gratii, dar nu stia cel asteapta.

Trimite un comentariu

sus