Skip to main content

Discovery Channel lansează astăzi seria "Explorăm Cosmosul"

 
Discovery Cosmos
Discovery Cosmos

Discovery Cosmos Seria Explorăm Cosmosul are premiera astăzi la Discovery Channel, de la ora 21.00.

Publicitate

Programul apeleaza la imagini uluitoare de grafica pe computer ca sa ne prezinte planete, sateliti naturali, gauri negre, stele si galaxii intregi, dezvaluindu-le strat cu strat, pentru a descifra mistere care invaluie originea lor si destinul intregului Univers, potrivit unui comunicat de presă remis Paginademedia.ro.

Noua emisiune va fi difuzată în fiecare vineri, de la ora 21.00.

Emisiunea "Exploram Cosmosul"  încearcă să răspundă la întrebări precum:

Exista forme de viata dincolo de suprafata lui Marte?

Ce se intampla cand patrunzi intr-o ”gaura de vierme”?

Ce se afla in centrul Soarelui?

Si cum au contribuit asteroizii la modelarea sistemului nostru solar?

Despre noul program din grila Discovery Channel

"Seria îşi propune să exploreze aceste mistere şi multe altele, secţionând roci spaţiale, decojind suprafaţa planetelor şi demontând stele din galaxiile lor, pentru a ne dezvălui secrete bine ascunse de şase minuni spaţiale: Soarele, găurile negre, asteroizii, planeta Marte, cometele şi diverse alte lumi extraterestre", spun reprezentanţii Discovery.

Documentarul mai prezintă şi felul în care oamenii de ştiinţă se pot folosi de dunele de nisip ca să prognozeze fenomene meteo de pe Marte, cum au creat inginerii un robot spaţial care sondează un asteroid şi aduce mostre din el pe Pământ sau cum au descoperit astronomii că într-o bună zi galaxia noastră se va ciocni de cea învecinată.

În realizarea acestui program s-a folosit grafică şi animaţie pe computer care îi ajută pe telespectatori "să descopere peisaje extraterestre cu peşteri fragile de lavă, mări agitate de plasmă, mine cosmice de platină şi chiar o gaură neagră, înfometată, aflată în centrul galaxiei noastre", se mai arată în comunicatul televiziunii Discovery Channel.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • abdu rehab abdu rehab
    Ginel, ai Dreptate. cei de la UPC sunt Chiar Norocosi. ei au Filme, Documentare, si Stiri (Exemplu, HBO, Discovery, Euronews etc) si RCS-RDS au Manele, Religie, si Posturi de Cartier (Taraf, Etno, Inedit, Hora, Agro, Trinitas, Alfa Omega, Credo, Speranta, Travel Mix, Neptun, TV City, eStrada, etc). si se mai mira lumea de ce eu vreau sa plec de la RCS si sa Trec Oriunde Altundeva Numai RCS Nu (eu Personal as Prefera UPC).
  • Ginel Ginel
    Din pacate pentru abonatii rds, nu se pot uita la Discovery.
    Cei de la Upc sunt privilegiati
  • abdu rehab abdu rehab
    banatan de pusta,

    este Adevarat, Discovery chiar dadea preluari Top Gear, si eu chiar le vedeam cand eram Plictisit, sa stii ca si la un moment dat si Antena 3 dadea preluari Top Gear, si acolo ma uitam, sunt un Fan Top Gear, si nu-mie rusine sa spun asta. eu Apreciez BBC-ul Pentru ca este un Exemplu de a fii Radio-Televiziune (mai intai BBC a fost Radio si apoi Televiziune). si toata lumea Apreciaza BBC ca ne-a dat, Productii Bune, ca Documentarele care le-ai Mentionat. dar BBC a dat Documentare bune la toata lumea, Nu doar Discovery. eu la Documentare ma mai Uitam si pe Canalele Viasat (cel mai Mult, Viasat History), ca si acolo erau Documentare la fel de bune ca pe Discovery. si Unele dintre ele erau tot de la BBC, ca si la Discovery, si Acum si pe Canalele Digi. asta ca sa nu ma faci un Purtator de Cuvant Pentru Discovery, ceea ce NU SUNT, pentru ca sunt o Persoana Normala, ca tine.

    Despre Liga I, da... Nu imi pasa de Fotbal prea mult cam ca toti altii pe aici, si astfel, nu sunt Microbist (fara suparare pentru Microbisti). nu prea ar fi or Pierdere pentru mine, ca nu sunt Interesat de Fotbal, Dar de Alte Sporturi, ca Golf, Handbal, sau Cricket, sau Rugby, mas cam Gandi de 2 Ori, dar e alt Subiect, pentru alta data.

    Cat Despre Universal Channel, da, nici la Ala nu ma Uitasem, dar este o Pierdere, Pentru ca cu atat mai multe canale sunt Scoase din Grila Digi, cu atat mai mult loc se va face pentru Canalele Proprii Digi, si cat de curand, cred eu, ca RCS-RDS va Scoate cat mai Multe Canale non-Digi, pentru a se face mai multe Canale Digi, Exemplu, Digi Kids (Desene Animate), Digi Music (Muzica), Digi Women (Telenovele). eu Personal, as Crede ca ar fii fost mai Bine daca nu Existau Niciodata Niciun Canal Digi, si sa se lase Vechea Grila, Inainte de Epoca Canalelor Digi, poate asa, Nu mas fi Gandit sa Trec de la RCS-RDS Altundeva (eu Personal as Prefera UPC), eu si alte Multe Persoane Suparate de Comportamentul RCS-RDS, si Incredibila Bataie de Joc fata de Clientii Sai, si cum ne dau Canaale de Joasa Calitate, Precum, TV City, eStrada TV, Inedit TV, Hora TV, Agro TV, etc, precum si Toate Canalele Digi. Cat Timp Va continua Chestia Asta, RCS-RDS va Ajunge Incet-Incet Precum Platforma DTH BOOM TV (care pana la urma a dat Faliment si a Fost Cumparata de Romtelecom). Asta este Doar Parerea mea Personala, nu ca sa Ofensez Pe Altii.
  • banatan de pusta banatan de pusta
    inca ceva de Discovery, dadea top gear editii destul de vechi spre deosebire de BBC. documentarele difuzate de Discovery,cele mai reusite sint marca BBC...lucru situt de cei ce urmaresc Discovery. subit toti pling dupa Discovery,desi canalele proprii Digi si cele BBC difuzeaza documentare foarte bune si recent realizate...din 2010 incoace. acum ca Digi va da Liga1,toti se orienteaza spre Universal channel (care a ieisti din grila RDS) si din nou spre Discovery. jenant domnilor....
  • abdu rehab abdu rehab
    da, Este si Avantajul ca Exista Reclame si Calitate la fel de buna, pentru Filme de pe Torrent. dar sunt cam de acord si privind Canalele DIGI, eu ma uit doar pe Digi 24, uneori ca sa vad niste Stiri, Stirile Digi 24 sunt cam bunicele, dar eu cam prefer B1TV in Privinta Stirilor (Chiar daca Uneori, mai Trag Ochiul la Realitatea, Antena 3 si Romania TV).

    cat despre Discovery, Emisiunile cu Monster Trucks (Traducere: Camioane Monstru) sunt Rezultatul Off-Topic-ului. Aproape mai mult sau mai putin toate Canalele TV au Suferit de Off-Topic Pana Acum, si Discovery nu este O Exceptie, Discovery mai rar Difuzeaza Chestii de Documentare, dar, de Exemplu, si Disney Channel, nu Difuzeaza Tehnic NIMIC ce Considera Omul Obisnuit drept Disney, precum: Mickey Mouse, Donald Duck, Goofy, Pluto, etc, ci Chestii de Neinteles Precum, Hannah Montana, Jonas Brothers, Phineas and Ferb si Star Wars, care Nu au, Tehnic Vorbind, NIMIC de a face cu Disney, in sensul Traditional. asta ca un Exemplu de Ceva Deviind de ce a Fost Original (Discovery - Documentare si Disney - Desene Animate).

    si, macar suntem de acord ca TCM si Cartoon Network inca fiind Partajate este, o Problema. eu Zic ca daca TCM ar fi fost Separat de Cartoon Network, Probabil TCM ar fi fost scos din Grila RCS ca sa se faca loc lui Digi Film, similar fiind cum Animal Planet (Facand Parte din Trustul Discovery) a fost scos ca sa fie inlocuit cu Digi Animal World. si eu sunt de acord ca tu nu te ai uitat ai mult de 35 de Minute pe TCM sau alte Canale, dar sunt si alti Oameni, ca Mine, care se uita mai mult la Televizor, si vor sa Vada Canale TV Ore Multe, Pentru Mine, sa pot sa vad si TCM si Ziua in Amiaza Mare, si Nu mereu Noaptea cand Urla Lupii.

    si eu daca as Vrea, as lua de pe Torrent, si as Tine Televizorul mai cam Mereu, dar eu vreau sa am si Internet bun si Televizor bun. si Acum, Nu Mai Poti, Aparent, sa ai Una si sa nu ai Alta. Pacat zic eu, iar Aceasta este Parerea mea.
  • dariu dariu
    ciudat ce zici. eu am hbo romania, hbo hd, hbo comedy. iar tot ce iei de pe torent poti vedea pe tv. fara reclame si la calitate la fel de buna. si nu-ti face postul tv programul, vezi cand vrei.
    despre digi-tv asa am zis si eu, dar la stiri ma mai uit doar la ei, documentare au multe bunute (sunt o caruta de buni producatori care vand in sistem freelancer). de fapt, sunt cam 10 clase peste discovery, daca nu esti mare fan monstertruck. da, singura problema e ca n-au separat tcm de cartoon network, dar cred ca in cei 10 ani de cand am aceste posturi nu m-am uitat mai mult de 35 de minute cumulat. si daca vreodata o sa vreau sa vad ceva, iau de pe torent si pun pe tv. again, fara reclame, fara program.
  • abdu rehab abdu rehab
    dariu la sa-ma sa iti spun despre asta:

    da poate, dar cel mai probabil pe Torrent. si sa Descarc Degeaba cand nici nu pot sa le vad la TV? iar eu vreau sa le vad si la Televizor. iar pe mine nu ma intereseaza atata timp cat pot sa le vad si la Televizor, ceea ce nu mai pot din cauza faptului ca RCS a scos Discovery din Grila, ca sa poata sa faca loc lui: TV CIty, eStrada TV, Neptun TV, etc. si sa nu uitam ca RCS a scos si alte Canale bune Precum: Euronews, HBO, si sa mentionam si Faptul ca nici Astazi RCS nu a Separat TCM de Cartoon Network, Oamenii inca Asteptand dupa TCM pana la ora 22:00, si asa mai Departe. eu vreau sa trec de la RCS-RDS la UPC, pentru ca eu vreau Documentare si nu manele. da ca tu vrei sa ramai la RCS, e Parerea ta. dar eu vreau stiri documentare si filme de calitate, si nu de la Kitschuri Ieftine de Proasta Calitate Precum, Digi 24, Digi World Digi Sport, Digi Film, etc. cat de curand Ajunge Cablul de la UPC la mine in Cartier, eu Vin Acolo!
  • dariu dariu
    1. abdu, le vei gasi pe toate pe net. iar la rds e net-ul cel mai bun
    2. ati uitat sa puneti semnul de reclama platita la acest articol. sau e doar mascata?
    3. seria asta e, cel mai probabil, cu 10 clase sub cea facuta de morgan freeman
    4. cat a fost in grila, discovery isi batea joc de noi cu 15 ore de emisie pe zi despre camioane (monstertrucks parca-i zicea) si tunat de motociclete.
  • abdu rehab abdu rehab
    Frumos. inca un Documentar pe care nu il voi putea Viziona din cauza ca nu mai Exista Canalele Discovery la RCS-RDS. UPC cat de curand Posibil.

Trimite un comentariu

sus