Skip to main content

Elena Udrea: „Oreste mi-a adus un dosar despre nişte fapte din trustul Intact”. Oreste anunţă că o dă în judecată

 
elena udrea_b1
elena udrea_b1

elena udrea_b1

Publicitate

Sub zodia dezvăluirilor publice. Printre dezvăluirile făcute în ultima săptămâna de Elena Udrea în ultima săptămână, vizaţi au fost şi jurnaliştii. După ce Udrea a afirmat că Sorina Matei ar fi fost plătită de omul de afaceri Nicolae Dumitru (NIRO), aceasta a anunţat la B1 TV Oreste Teodorescu ar fi venit la ea cu un dosar cu informaţii despre trustul Intact.

Elena Udrea: „Am un document. Domnul Oreste m-a jignit, m-a făcut în toate felurile cum că aş minţi. Domnul Oreste mi-a lăsat acest document, conţine şi un bileţel, exact aşa l-am primit. Este iarăşi un bileţel galben”, a afirmat Udrea arătând către cameră nişte documente.

„Scrie aşa: Profesorul 2, anexe justificative, 10.000. Domnul Oreste mi-a adus un dosar despre nişte fapte din trustul Intact. Profesorul este Dan Voiculescu. Mi-a adus documente despre ce se întâmpla în trustul intact, despre nişte jurnalişti cu bani ce ieşeau de acolo şi aşa mai departe. Şi asta a fost prima parte”, a mai spus aceasta.

Oreste Teodorescu a reacţionat după interviul Elenei Udrea, anunţând la România TV că-şi rezervă dreptul de a o acţiona pe aceasta în justiţie. „Domnia sa trebuie să aducă dovezi. Dacă domnia sa nu va putea să probeze, eu îmi voi rezerva dreptul să o acţionez în instanţă pentru calomnie. Eu consider afirmaţiile doameni Udrea calomnioase. Acum, sunt foarte mulţi care spun că insulta şi calomnia nu mai sunt pedepsite de Codul Penal, dar ele sunt pedepsite de Codul Civil. Eu nu vreau să îi mai aduc în plus ani de închisoare, ani pe care îi va satisface bine", a spus aceasta la Romania TV.

Reamintim că Elena Udrea a afirmat într-un interviu pentru luju.ro că „doamnei Sorina Matei i s-a plătit salariul sau i se plăteşte de către domnul Nicolae Dumitru, spre exemplu. Şi asta la cererea domnului Coldea”.

În replică, Sorina Matei a respins acuzaţiile şi a publicat pe blogul personal contractele pe care aceasta le-a încheiat cu B1 TV în urmă cu un an.

Înregistrarea cu Elena Udrea, în continuare: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    de la dezvaluiri de dezvaluiri, atata s-a scremut muntele si-a iesit un soricel? oreste? ce penibila poate fi elena udrea! :( oreste???????? apoi, meriti ce ti se intampla cucoana!
  • Marin Marin
    Această Udrea, Elena din Toia cum vrem să-i spunem pe nume (am pus bine virgula)?. ;O caută cu lumânarea, zău zic eu, căci apoi nu există nici o dovadă palpabilă fizică cum că Sorinei M. i-ar plăti domnul Coldea salariul poate o face pe sestache insinuează. Se ia în gură cu toți madam Udrea si nu este bine ce face dânsa, domn' Teodorescu cu a fost prins în nici o paradigmă ca angajat niciodată aproape semn că nimeni nu a prea putut să-i dea ordine direct sa cam ferit de aceasta meteorologul-filozof stie mai bine dumnealui si vine aceasta ca să-l acuze îmi vine să zic această fătucă findcă este nemăritată o fată mare bine nu stim exact cãt de mare bătrână să nu credeți aici că doream să scriu virgină hă, hă hai pa cum zice badea. PS rares bogdan cu Jocurile sale de putere face audiență din acest "scandal" si presa merge are ce scrie si-au făcut jocurile (cu toți) asa că nu o arestați acum mai profitați

Trimite un comentariu

sus