Skip to main content

EXCLUSIV. Mai mulţi foşti realizatori Guerrilla pregătesc un proiect la Activ EFEM. Craioveanu, unul dintre ei. Postul se va relansa

 
Activ FM
Activ FM

Activ FM

Publicitate

EXCLUSIV. Postul Activ EFEM urmează să se relanseze, cu mai multe nume care au fost în echipa de la Radio Guerrilla. Unul dintre aceste nume este Vlad Craioveanu, care a plecat de la Radio 21, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Bogdan Şerban este un alt fost realizator de la Guerrilla care vine în proiectul de la Activ EFEM. La Guerrilla, el avea tronsonul orar 17.00-20.00

Călin Gheorghe este şi el implicat în viitorul proiect. El modera la Radio Guerrilla tronsonul de seară, 20.00-23.00.

Pe lângă moderatori, la Activ EFEM va fi şi Mircea Oculeanu, cel care a fost directorul muzical al Radio Guerrilla, în primii şase ani de funcţionare a postului.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, şi alte nume din fostul Radio Guerrilla vor fi parte a noului proiect de radio de la Activ FM.

Contactată de Paginademedia.ro, Liliana Georgescu, director general Activ EFEM a declarat că staţia se află în retehnologizare, dar nu a comentat informaţiile legate de foştii realizatori Guerrilla.

Liliana Georgescu, pentru Paginademedia.ro:

“Deocamdată, noi am depus o cerere la CNA pentru întreruperea emisiei live, pentru 30 de zile, perioadă în care retehnologizăm staţia. Până atunci, vom avea emisie înregistrată, va rula u playlist”

Ce este Active EFEM:

Activ EFEM emise în Bucureşti (pe frecvenţa 92.7), în Timişoara, în Medgidia şi în Huşi.

Potrivit datelor CNA licenţa de radio este deţinută de compania Videomarket, ai cărei acţionari sunt Marcel Mircea Avram (80%) şi compania Romcreativ Consult (20%).

La rândul ei, compania Romcreativ Consult este deţinută de Constantin Georgescu (90%) şi Adrian Anton Georgescu (10%).

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gopo Gopo
    ''Submediocrii''? Pentru tine gramatica e cea mai rea veste.
  • VasiD VasiD
    Intr-adevar o stire interesanta, la Timisoara emite pe 89,7 Mhz, stiam dar n-am ascultat mai deloc pana azi, eu il stiam de cand difuzau ceva muzica gen Kiss Fm. Observ ca au altfel de muzica acum, mai buna, ascult de niste minute si e ok playlistul.
  • Mihai Mihai
    Cea mai buna veste a inceputului de an.
    Ascultam de ceva vreme Activ FM, pe partea de realizatori emisiuni sunt submediocrii, dar muzica e altceva decat ce se aude la celelalte radiouri, avand similaritati cu Guerrilla.
    Astept cu interes relansarea.
  • ștefan ștefan
    Osă rămînă și din vechea echipă
  • ion ion
    pazea! daca aude dobrovolski, vrea si el, si baga in faliment si activ efemul asta :)))

Trimite un comentariu

sus