Skip to main content

EXCLUSIV. Ruxandra Ion: Proiectul postului Happy Channel se amână din lipsă de finanţare. Mă gândesc la pensionare, dar asta nu înseamnă retragere

 
Ruxandra Ion
Ruxandra Ion

Ruxandra Ion“Proiectul postului TV Happy Channel se amână din lipsă de finanţare”, a declarat Ruxandra Ion, într-un interviu acordat Paginademedia.ro.

Publicitate

Legat de şcoala care îi poartă numele (TV & Film Academy by Ruxandra Ion), fosta producătoare a telenovelelor din grupul Pro TV spune că Academia îşi continuă activitatea, dar cu alt administrator.

“Mă gândesc la pensionare”, a mai spus Ruxandra Ion. “Asta nu înseamnă neapărat retragerea din activitate. Doar că am cotizat foarte mulţi ani la stat şi este un drept al meu”, a explicat Ruxandra Ion pentru Paginademedia.ro.

Proiectul Happy Channel a obţinut licenţa de la Consiliul Naţional al Audiovizualului anul trecut, în aceeaşi zi cu proiectul LaŞtiri.ro (Lucian Mândruţă), la rândul lui un post în stand by. Licenţa Happy Channel (care urma să fie o televiziune de familie) este luată pe firma Art Smart Television, deţinută 100% de Ruxandra Ion.

Interviul cu Ruxandra Ion:

Petrişor Obae: Ce se întâmplă cu licenţa Happy Channel?
Ruxandra Ion: Proiectul Happy Channel se mai amână, din lipsă de finanţare. Am sperat că se poate face, dar nu am reuşit să găsim finanţare pentru un canal.

Cea mai mare investiţie din proiectul staţiei era un serial de anvergură, despre paparazzi, cu distribuţie bună. Nu am găsit însă finanţare pentru el, şi atunci am pus în stand by întregul proiect, cu tot cu televiziune.

Am însă tot timpul să îl fac, licenţa expiră în 2016.

Şi actorii care lucrau ce fac?
Ruxandra Ion: Ei rămân în managementul şcolii. De altfel, Şcoala merge foarte bine, se susţine ca afacere în momentul de faţă. Am pus o colegă administrator, ca să am eu timp să mă ocup de altele.

Câţi cursanţi aveţi?
Ruxandra Ion: Acum sunt cam 70-80 de cursanţi.

Vă gândiţi la o retragere?

Ruxandra Ion:Mă gândesc la pensionare, dar asta nu înseamnă neapărat o retragere. Dacă ieşi la pensie, nu te opreşte nimeni să lucrezi. Am cotizat ani buni la stat şi este un drept care mi se cuvine. Nu am de gând însă să mă retrag.

Când se va întâmpla?

Ruxandra Ion:În perioada următoare. Voi depune actele necesare. Eu nu am vârsta de pensionare, însă am anii de vechime.

La şcoală rămâneţi?

Ruxandra Ion:Da, dar, cum spuneam, nu mai sunt administrator. Acum este o colegă, Ionela Călin. Eu vreau să mă ocup de creaţie, nu de business. Asta sunt, asta am făcut până acum. Tot ce înseamnă cifre, contabilitate este în grija ei.

Care este legătura între amânarea proiectului Happy Channel şi situaţia de la Mediafax Group?

Ruxandra Ion:Nu are nicio legătură. Cum nu a fost nicio legătură între mine şi Mediafax Group în tot acest an.

Cu Adrian Sârbu?

Ruxandra Ion:Nici cu Adrian Sârbu. M-am întâlnit cu el la un moment dat anul trecut, am vorbit fiecare despre proiectele lui, dar atât. Nu am lucrat în sediul Mediafax, nu am nicio legătură cu compania sau cu el.

Adrian Sârbu are planurile lui, eu am planurile mele.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • costantin costantin
    ar fi mai bine sa nu se mai lanseze deoarece nu va avea rating,singurul post de telenovele este acasa tv unde difuzeaza cele mai bune telenovele.

Trimite un comentariu

sus